Hvordan man kan fremme nyresten til Pass

Nyresten er krystalliseret urin kemikalier. De forekommer hyppigst hos mænd, selv om kvinder også er disponeret for at have dem. Nyresten kan vises i en person som unge som 20 til så gammel som 70. Stor nyresten medføre alvorlige smerter og skal fjernes kirurgisk. Små, selvom også smertefuldt, kan ledes hjemme gennem vandladning. Faktisk i andre tilfælde, de passerer uden varsel. Passing nyresten kan tage timer til dage, men hvor længe generelt varierer fra person til person. For at fremskynde processen, kan du bruge følgende tip.

Drik masser af vand. Drikke masser af vand fremmer vandladning og derfor nyresten passage. Du bør drikke omkring seks til otte glas vand eller mere, afhængigt af dine aktiviteter og hvor ofte du bliver tørstig. Bedre, hvis du tilføjer et par dråber citron ekstrakt i dit vand. Citronsaft har citronsyre, der hjælper nedbryde nyresten. Du ved du drikker nok vand, hvis din urin er lysegul i farven.

Få noget motion. Forpligte dig til en fysisk aktivitet for at hjælpe mobiliseringen af ​​nyresten. Under nyresten er temmelig smertefuldt og kan bede dig om at tilbringe dagen liggende, men som faktisk gør intet for at hjælpe slippe af nyresten. Hvis du canâ € ™ t bevæge sig så meget som du normalt ville gøre, ita € ™ s okay at nedtone dine aktiviteter lidt og holde sig til nemme at gøre øvelser. Faktisk rask gang og gå op og ned ad trappen er som regel nok. Whatâ € ™ s vigtigt, er at du får din krop i bevægelse.

Drik øl. Øl kan naturligvis fremme vandladning og hjælpe skylle nyresten, så prøv at drikke øl en gang om dagen. Andre væsker, dog ikke anbefales især dem, der er kulsyre og koffeinholdige. Disse former kan gøre dig dehydreret og derfor forhindre passage af nyresten.

Tag en smertestillende. Din læge kan ordinere dig med medicin til at lindre smerter forårsaget af tilstedeværelsen af ​​nyresten. Over-the-counter smertestillende kan også hjælpe.

Spis fødevarer med højt citrater. Citrater arbejde for at forhindre calcium fra samle. Calcium er blandt de stoffer, der danner nyresten, så når der er for meget calcium, vil sandsynligvis vokse sig stor din nyresten. Druer, appelsiner og gulerødder findes at have tilstrækkelig mængde citrater.

Stamme din urin. Når du tisse, så brug en urin si for at finde ud af, om de nyresten allerede er gået. Hvis de har, bringe nyresten med din læge, så han kan se undersøge dem og identificere deres kemiske indhold og i sidste ende deres type.

Hvis du føler ekstrem smerte og producerer rødlig urin (hvilket betyder, at din urin har et skær af blod), straks gå til din læge. Det kunne være, at de nyresten har blokeret urin flow. Andre symptomer som feber, kan nedkøling, og opkastning også nødvendiggøre omgående lægehjælp. Husk også, at nyresten sandsynligvis ske igen, så bedre spørge din læge, hvad livsstil ændringer du nødt til at gennemføre for at undgå at få dem.