Hvordan man kan fremme en hjemmeside eller blog ved Indsendelse til mapper

Blog og promovering er en vanskelig opgave over internettet. Oprettelse mere trafik til dit websted er det vigtigste mål. Det handler om at have flere links, der vil føre til dit websted. Der er en masse strategier bloggere og ejere af websteder kan gøre, en hvis der er ved at indsende deres webadresser til forskellige mapper tilgængelige online.

Følg nedenstående trin for at fremme din hjemmeside eller blog site med hjælp af telefonbøger.

  • Vælg den mappe godt. Der er et bredt væld at vælge imellem. Vær opmærksom på, hvilken en er legit, og som man bare vil spilde din tid og kræfter. Hvis du er villig til at have et budget for denne kampagne, så du er mere tilbøjelige til at ankomme i en respektabel og effektivt bibliotek. På den anden side, donâ € ™ t blive afskrækket, hvis du ikke er villig til at betale for dette. Der er også velrenommerede mapper, som kan udnyttes gratis. Nogle gange kan gratis kataloger endda dominere over de betalte dem. Her er et eksempel liste: Yahoo Directory, Bedst på Nettet, Business.com, Dmoz, Joe Ant, Gimpsy, Afdække nettet, Directory @ V7N, exactseek og InCrawler. Se efter directoryâ € ™ s trafik statistik og side rækker, vil disse som regel fortælle dig, hvor god en mappe er. Hvis et bibliotek beder dig om flere oplysninger om dit websted, tage tid at give beskrivelser. Dette vil tilføje flere links til dit websted, som er meget velegnet til at skabe mere trafik.
  • Undersøg, om du ville vælge betalt mapper. Nogle bloggere og website ejere foretrækker at betale for den slags tjenester. Dette er især sandt, fordi nogle frie biblioteker kan være ekstremt forgæves. Dog vejer dine muligheder og altid huske at betale kun for meget velrenommerede mapper som Yahoo Search Directory og DMOZ. Gå tilbage til spørgsmålet om, hvorvidt linket kan retfærdiggøre omkostningerne.
  • Brug dybe link mapper. Deep link mapper tillader eksponering af bestemte punkter på dine websteder, såsom artikler, sider og endda billeder. Deep link mapper kan generere flere links, som altid er god for site trafik, fordi de udnytter flere nøgleord.
  • Varier titlen på dit arbejde. Titlen vil lægge linket til dit websted. Der er hundredvis og endda tusindvis af sider i mappen også. Find en måde at give dit link et karakteristisk udseende fra resten af ​​dem. Det doesnâ € ™ t nødvendigvis, at titlerne skal ændres på en helt anden måde. I stedet vil nogle variationer gøre. Nogle gange, oprette andre titler, der vil skiftevis repræsentere din startside.
  • Sammensæt den ideelle beskrivelse af dit websted. Her er chancen for dig at bruge søgeord, der vil guide søgemaskinen mod dit websted. Brug ord spænder fra 250- 500 i antal. Da dette er en chance for dig at præsentere dine søgeord relateret til dit websted, som du ønsker at stige i rang.
  • Varier kategorierne for webstedet indsendelse. Don € ™ t bare stole på automatiseret software til at vælge din Sitea € ™ s kategori for dig.
  • Pas på gensidige mapper, der tilbyder dig en aftale for dit link i udveksling af deres. Kontroller, om disse mapper er automatiseret. Også, så tjek for dine links på deres hjemmeside fra tid til anden.

Søgemaskineoptimering er meget afgørende for overlevelsen af ​​din blog eller hjemmeside. Der er mange teknikker, du kan vælge. Blandt dette er at indsende dit link på forskellige mapper online. Alt det kræver er en smule tålmodighed og ivrige beslutninger i at vælge, hvilke bibliotek kan hjælpe mest, eller som søgeord kan gøre arbejdet godt.