Hvordan man kan fremme din egen virksomhed eller Startup?

PR er ikke bare en fantasifuld forkortelse af et fashionabelt udtryk. Det er noget, alle dine bestræbelser bør tage sigte på, hvis du vil have din virksomhed til at blomstre.

Hvordan man kan fremme din egen virksomhed eller Startup?

Uanset om du ønsker det eller ej, er business konstant involveret i offentlig kommunikation. Du kan tackle spørgsmålet om PR med intelligens, at studere, hvad kunder og investorer tænker på dig, eller lade tingene stå til og se dine godt annonceret konkurrenter forlade dig bag. Hvis dine kunder repræsenterer store virksomheder, bør de vide, at de kan stole på dig. Men hvordan kan de stole på dig, hvis din virksomhed har været på markedet i bare flere år?

I dette tilfælde kan profilerede artikler i de store medier og ekspert status af lederen af ​​virksomheden være nyttig. Navn anerkendelse i medierne er dit våben mod konkurrenterne. Arbejde med venture og business udgaver vil lade dig vokse i investorernes øjne.

Opret en forening

Først få et kig på, hvad og hvor der er skrevet om din virksomhed. For at udføre denne opgave, er det nok at overvåge søgemaskinerne. For det andet, så tjek dit eget navn og efternavn grundlægger og se, hvad algoritmen giver dig. Du skal være forbundet med det, du gør nu, tage et kig på dine fotos i sociale netværk eller starte nye forretningsområder profiler på LinkedIn eller Facebook. Sæt en kvittering for din virksomhed og dine konkurrenter i søgemaskinerne - derfor vil du være opmærksom på alle de nyeste udviklinger.

Skriv en pressemateriale

I dag, alle kender om elevator pitch, en kort (3-5 minutter) tale om teknologi, holdet og tilbuddet til investoren. Ifølge samme princip, bør du give den mest præcise og klar beskrivelse af dit projekt.

I en enkelt-side tekst, skrive, hvad slags virksomhed, du er, hvad er det for en mission, du har, og i hvilken branche du arbejder, hvad din innovation er, og hvad potentielle marked kan du få. Tilføj dine data, kontakter og kompetencer. Skriv om hvad du forstår, og hvad du kan kommentere. For eksempel industrirobotter marked eller uddannelsesmæssige projekter i visse lande. Test dine abstracts på de kære eller venner og få en lidenskabsløs udtalelse fra de mennesker, der ikke er alt for bekendt med din virksomhed. En journalist, ligesom en investor, ikke forstår din teknologi med sandsynlighed på 99%, derfor skal du være i stand til at forklare det endda til et barn.

Visualiser

Selvfølgelig, at skabe en prototype kan ikke altid være til rådighed fra det første skridt, men stadig en bør stræbe efter at gøre dette. Opret en 3D-model eller en smuk skitse - denne investering vil kunne betale sig. Du vil accepterer, at det er bedre at en gang bringe arbejdsmiljøet robot i stedet fortælle om det hundrede gange.

Find din journalist - og holde fast i ham / hende!

Tidligere alle PR ledere arbejdede efter princippet om Nu har situationen ændret sig "indsamling af en database over 1000 kontakter og levere pressemeddelelser hver uge.": Hvis du ikke er præsidentens administration, din officielle udgivelser er usandsynligt, at være nødvendige for nogen.

Se hvilke publikationer du læse og tænke, hvad dine kunder og investorer læse. Kig på disse publikationer, finde et par journalister, hvis artikler omhandler dit område og skrive til dem. Send fremstillede materialer, billeder, teknologi, beskrivelse, og tøv ikke med at diskutere de vigtigste punkter i en telefonsamtale. Foreslå at skrive om teknologi, men ikke modet, hvis du bliver nægtet, og hvis du kan se, at den anden person er ikke interesseret.

Når du finder den journalist, der skriver om din markedssegment eller om de samme virksomheder, han / hun kan blive en værdifuld kilde, der tilbyder rådgivning og hjælpe med forfremmelse. Journalister kan findes gennem sociale netværk, og ikke kun i kategorien "Editors" på sitet. I sociale netværk, kan du bedre forstå sine faglige interesser, men glem ikke om etikette - man bør hellere bruge e-mail til at skrive om arbejdet.

Få fremmes med partnernes hjælp

Kig efter partnere. Hvis din virksomhed har noget at gøre med større og kendte spillere på markedet, bruge det til din fordel. Få at vide deres pressetjeneste eller marketingafdelingen og foreslå at skrive en samarbejdsaftale sammen, eller, hvis dette er din klient, diskutere kontrakten. Du tilbyder innovationer, og de store spillere skal opretholde billedet af en dynamisk virksomhed. Du skal også bruge den bedst mulige måde at fremhæve nyheden om aftale eller samarbejde med en vigtig aktør.