Hvordan man kan forhandle en bedre kreditkort aftale

I erhvervslivet, alt er til forhandling. Glem alt om de faste rentesatser og forsinkede betalinger. Din långiver har beføjelse til at sænke eller fjerne disse satser, så du kan nyde et bedre kreditkort aftale. Det vil sige, hvis du har en vellykket forhandling.

Nøglen til at forhandle bedre kreditkort aftale er at overbevise din långiver, at du fortjener det. Hvordan vil du overbevise långiver, hvis du ikke er overbevist om dig selv? Hvis du mener at du fortjener bedre tilbud, og derefter begynde at forhandle bedre kreditkort tilbud ved at følge disse tips:

  • Trussel. True dig långiver, at du har bedre muligheder. Må ikke true som om du naturligvis truer kreditkortselskab. Bedre sige, at du fandt et kreditkort selskab tilbyder dig bedre tilbud, siger lavere satser, og at du overvejer deres tilbud. Må ikke gøre op historier, selv om. Dit kreditkort selskab vil aldrig tro dine historier uden bevis. De vil kontrollere, om din angivne kreditkortselskab virkelig tilbyder bedre tilbud. Hvis du er fundet at ligge, vil der forlader en negativ mærke på din rekord.
  • Ærlig og fast. Som nævnt, bør du tro, at du fortjener en bedre aftale. Nu, beslutte, hvad "en bedre deal" du ønsker. Vil du kræver lavere priser, ingen straf for forsinkede betalinger, eller flere belønninger? Hvad er det mindste god deal du kan acceptere? Hold dig til at, når de forhandler med kreditkortselskab. Husk, at de vil gøre deres bedste for at overbevise dig om, at din nuværende aftale allerede er god. Være fast på, hvad du ønsker. Lær at sige "Nej" til tilbud, der kan være værd at overveje, men er ikke rigtig, hvad du ønskede.
  • Track record. Få din finansieringsoversigt for at bevise, at du ikke gør det, hvis ikke sjældent, har forsinkede betalinger. Din finansieringsoversigt vil også fortælle noget om, hvordan værdig du er som kunde, afhængigt af hvor meget du tjener, og hvor meget du bruger. Hvis du har en god økonomisk rekord, vil du have flere chancer for at få en bedre kreditkort aftale.
  • Tal med beslutningstageren. Du vil ofte blive besvaret af en kunde repræsentant, når du ringer kreditkortselskabet. Disse repræsentanter vil normalt fortælle dig, at den kurs, der allerede er fast, og der er ingen måde at forhandle det. Hvis det er tilfældet, fortæller kunden repræsentant, som du ønsker at tale med vejlederen eller enhver, der har myndighed til at give du anmoder om.
  • Start din overførsel. Spørg kreditkortselskab for at lukke din konto. Det vil vise sig, at du er seriøs om at ændre et kreditkortselskab. Du vil sandsynligvis blive henvist til deres afsluttende specialist. Denne specialist vil tilbyde incitamenter til at overbevise dig til at bo hos virksomheden. Hvis tilbuddet er godt nok at bo, derefter bo. Men hvis ikke, så begynde at sige farvel og behandle din overførsel til en anden kreditkortselskab.

Ærlighed, er fast, og din tro på, at du fortjener en bedre aftale skal være din inspiration til at vinde forhandlingerne. Det kan være svært, men hvis der er ingen grund til at slå ned din anmodning, vil kreditkortselskabet sandsynligvis give det.