Hvordan man kan forbedre Singing Træning i hjemmet

Hvis du ønsker at forbedre din sangstemme, er det meget vigtigt, at du ved, hvordan at øve hver dag. Tænk på atleter, der træner hver dag for at bevare deres krop i topform. Dette gælder det samme for sangere, der har brug for konstant at uddanne deres membraner, stemmebånd, strubehovedet, osv for at få dem til at forbedre deres vokal og deres intervaller. Hvis du selv er på udkig efter måder at forbedre din sang selv, mens du er hjemme, her er nogle af de bedste tips, som du kan gøre:

  • Pas godt på din stemme. Bortset fra de faktiske forhold, er dette den vigtigste ting du skal gøre for at opretholde kvaliteten af ​​din stemme. Først og fremmest, er du nødt til at være sikker på ikke at misbruge dine stemmebånd ved at hvile din stemme nu og da, undgå råbe, og undgå drikke væsker, der er for koldt. Du bør også drikke masser af vand regelmæssigt, og undgå rygning.
  • Har nogle membran øvelser. Her er en sund teknik til at træne dit mellemgulv, og dermed forbedre din sangstemme:

Først placere fingrene på begge hænder på dit mellemgulv. Husk, din sangstemme kommer fra dette område. Tag en dyb indånding fra dit mellemgulv, og bruge dette åndedrag, synge "e" kontinuerligt på det laveste banen, som du kunne mageligt håndtere.

Klem dit mellemgulv med fingrene, og din stemme skal gå imod denne klemme: det er, bør dit mellemgulv skal skubbe mod dine fingre, som du gør din vokal træning.

Efter ca. 20 sekunder, hvile. Derefter gentage processen omkring tre gange mere, synge "a", "o" og så endelig, "u" ved hver gang.

Det centrale her er at styrke dine muskler på dit mellemgulv, for at det at stige i vokale rækkevidde og forbedre din over-all vokal kvalitet.

  • Gør varme-ups før synger. Det er meget vigtigt, at før du begynder at øve sang en sang, skal du sikre, at dine stemmebånd tilstrækkeligt varmet op. Dette vil forhindre skader og stammer. For at varme op, skal du først nynne en melodi, holde munden lukket. En anden teknik er at buzz dine læber samtidig holde til en melodi.

Du kan også prøve at synge en sang, men kun ved hjælp af "e" lyd, før du endelig synge selve sangen.

  • Forbedre din udsigelse. Bortset fra den vokal kvalitet, bør du også være mere bevidste om den måde, du udtale ord. Øv åbne munden bredere, for at du for at skabe de rigtige lyde af vokaler.
  • Syng, syng, syng! Den bedste måde virkelig at synge hver gang du har mulighed for at. Gå ud med dine venner til en nat på en karaoke bar, eller endda synge i bruser og nyde den store resonans, der er tilgængelige der (på grund af størrelsen af ​​typiske brusere og fliser). Jo mere du synger, jo mere du er i stand til at øve dine stemmebånd, mellemgulv osv, og jo bedre din stemme kvalitet vil blive. Du bør også udfordre dine musikalske evner ved at synge en oktav højere, end du normalt ville, eller ved at synge forskellige musikalske genrer.

Husk, hvis du ønsker at forbedre din sang er det meget vigtigt, at du afsætter tid nok til at øve hver dag. Der er masser af muligheder for uddannelse dig selv at synge bedre; hvad der er vigtigt er, at du tager tid til at gøre dette. Held og lykke, og håber det hjalp!