Hvordan man kan forbedre Fleksibilitet med Dans

Tager op dans er en glimrende aktivitet, hvis du er ved at lære hvordan man kan forbedre din fleksibilitet. Må ikke blive afskrækket af tanken om smidige ballerinaer gør split spring. Ingen forventer, at du til at bøje og bevæge sig som en danser, når du først begynder. Holde sig til det, dog, og du vil opdage, at strækker du engang ikke kunne gøre, vil give efter for fleksibilitet. Dette sker, fordi enhver form for dans aktivitet eller klasse vil kræve, at du strække før du begynder. Du vil opdage, at stort set alle dans klasser begynder med en strækning varme op og slutter med en cool down periode. Ikke blot vil danse øge din fleksibilitet, vil det hjælpe med din kropsholdning. Overvej følgende, som du sigter efter en mere smidig krop.

Tag en Dance Class i dit område

Mange dansestudier og fitnesscentre tilbyder danseundervisning for begyndere voksne. Der er ingen grund til at frygte ser fjollet eller ud af sted. Klasserne er ikke konkurrencedygtige på naturen og alle er der for at have det sjovt. Forvent at bruge en god ti til femten minutter strækker før du begynder enhver ægte dansende bevægelser. Uanset hvilken form for dans, du tager (ballet, jazz, balsal, hip hop, moderne eller andet), vil du gøre strækøvelser for at målrette alle de vigtigste muskelgrupper i din krop. Gentag strække vil føre til større fleksibilitet over tid.

Dance klasser fokuserer på at strække og øge fleksibiliteten, fordi danse selv kræver, at du flytter din krop på nye og usædvanlige måder. Hvis du ikke er fleksible, kan du nemt få tilskadekomne, når du flytter din krop på måder, du ikke er vant til i hverdagen. Når du begynder, kun tage bevægelser anelse forbi din komfortzone. For eksempel, når du bliver bedt om at løfte dine ben lige op foran dig, bringe det op så langt som du kan gøre det gå, forsøger at udfordre dig selv ved at skubbe den op en smule yderligere hver gang. Uanset hvad du gør, må du ikke tvinge bevægelsen. Hvis du føler nogen smerte, tage det ned til, hvor det er behageligt. Strækker bør aldrig være smertefuldt.

Tag en Aerobic Dance Class

Aerobic med dans påvirkninger er alle de vrede. Zumba, for eksempel, er en de største diller i tilknyttede fitness klasser. Den kombinerer Latin Dance-inspirerede bevægelser med hjerte-kar-aktivitet for en komplet timelange træning.

Hvis du forsøger at øge din fleksibilitet, Zumba er en særlig god klasse til at prøve. Ligesom alle andre dans og cardio klasser, Zumba indebærer en omfattende varme op og køle ned sektion med masser af stretching. Fordi det er en klasse for alle niveauer, kan du lette i bevægelserne og tage det i dit eget tempo. Kombinationen af ​​lunges, squats, hip hvirvler og skulder ruller, blandt andre bevægelser, vil øge din fleksibilitet uden at du selv at vide det.

Din fleksibilitet vil forbedre som du tager danseundervisning og deltage i dans-inspirerede aerob gruppe workout sessioner. For at se ændringer, du nødt til at være villig til at presse dig selv lidt over din komfortzone, når du strækker. Være sikker på, at med tiden, vil du finde dig selv bliver mere og mere smidig.