Hvordan man kan forbedre Fleksibilitet Fast

Mange mennesker ved ikke, hvordan man kan forbedre fleksibilitet, især over et vist punkt. Men forbedre din fleksibilitet er nemmere end du tror, ​​og du kan gøre det hurtigt, også. Her er nogle enkle trin til at hjælpe dig med at forbedre din fleksibilitet, hurtig.

1) forpligte sig til din fleksibilitet Rutinemæssig

Du kan ikke få fleksibilitet, hvis du ikke er villig til at forpligte sig til en strækning rutine. Ideelt set bør du strække i 20 til 30 minutter hver dag. Blide strækninger, når de udføres regelmæssigt og gentagne gange, kan indvarsle store forbedringer i fleksibilitet.

2) Træk vejret dybt

Når du trækker vejret overfladisk og hurtigt, din krop forbliver spændt og du vil føle nervøs og høj hængte. Det er svært at strække ordentligt, når du føler denne måde.

Når du udfører dine strækninger, trække vejret dybt, helt og langsomt. Dyb vejrtrækning er afgørende for at strække og øge fleksibiliteten niveauer. Dyb vejrtrækning beroliger nervøse agitation for at hjælpe din krop at slappe af. Dyb vejrtrækning ilter også muskler til at forbedre blodtilførslen til muskler og fjerne mælkesyre, som begge kan opfordre dine muskelfibre at strække dybere, end de ville, hvis du fortsatte vejrtrækning overfladisk.

Du ved, du trækker vejret dybt, når din mave udvider før dit bryst og brystkasse begynder at ekspandere. For at hjælpe dine muskler slappe mere fuldstændigt, tælle til fire, som du inhalerer, derefter tælle til seks, mens du ånder ud. Lange udånder hjælper kroppen til at frigive spændinger.

3) Træk vejret ind i dine muskler

Når du har fået det til en vane at trække vejret dybt, helt og langsomt, begynder at trække vejret ind i dine muskler. Det er ikke så kompliceret som det kan lyde til dem af jer, der aldrig har prøvet det. Du skal blot forestille din ånde bevæger musklen, du strækker. Hvis du har problemer med dette, skal du starte med at trække vejret ind i musklerne i skuldre, bryst og øvre ryg; dette vil være lettest, da disse muskler direkte omgiver lungerne.

Som du fokusere din opmærksomhed på den muskel du strækker samtidig trække vejret dybt og fuldt, vil du begynde at føle musklen slappe mere og mere med hver udånder. Du vil være i stand til at få mere fleksibilitet i at muskel hurtigere, end du ville gøre, hvis du blot strakte det uden at betale opmærksomhed.

4) Kontrakt og Relax

Det sidste trin i at øge din fleksibilitet hurtigt er at optage dine muskler, holde sammentrækning i 20 til 30 sekunder og derefter strække igen. Når musklerne er tvunget til at forblive indgået i mange sekunder, så når de er endelig lov til at slappe af, de slappe endnu mere, end de før du kontrakt dem til at begynde med. Strækker dine muskler efter ordregivende dem i 20 til 30 sekunder skulle gøre det muligt for dig at flytte langt dybere ind i dine strækøvelser.

5) Gentag din strækninger

Gentagelse er nøglen til at opnå fleksibilitet hurtigt; gentage dine strækøvelser to eller tre gange om stretching session giver dine muskler til at vokse længere hurtigere, så du kan gå fra stiv til splittelser på ingen tid. Som du gentage din stretching session for anden og tredje gang, vil du bemærke en stor forskel i din egen fleksibilitet. Du vil opdage, at du kan gå dybere ind i dine strækninger og hold dem i længere tid.