Hvordan man kan forbedre dit engelsk

For en masse mennesker, er vanskelig engelsk grammatik, selv for dem, hvis første sprog er engelsk. Grammatik har en masse komplicerede regler, der er vanskelige at holde styr på, sådan at nogle i sidste ende bare ikke huske grammatiske regler og taler sproget uden hensyn til dem.

At lære et sprog er en kontinuerlig proces, og dette omfatter det engelske sprog! Det engelske sprog er en, der har været igennem flere hundrede år med vækst, og stadig holder ved med at vokse. Med så mange ord, idiomer og regler, virkelig der er stadig plads til læring og forbedre dit kendskab til den. For tips om hvordan man kan forbedre dit engelsk, så læs videre nedenfor.

  • Læs engelske aviser, bøger og magasiner. Læsning er en aktiv proces, der kræver din hjerne til at arbejde. Når lære et sprog, meget opnås ved at tale, lytte og skrive. Men læsning er også en stor hjælp. Når du læser, du støder på nye ord, og vil være i stand til at bruge dem.

  • Hold en nyhed dagbog. Efter at have læst dagbladene, nedskrive dine tanker om dages overskrifter. Vælg en eller to, der stod ud blandt alle dem, som du læser, og skriv ned dine reaktioner på det. Læs hvad du skrev bagefter, og se om du har lavet nogen grammatiske fejl eller ønsker at forbedre, hvordan du formuleret dine sætninger.

  • Vær opmærksom på teksten til en sang. Lytte til sange kan hjælpe dig med at forbedre dit engelsk, men mere end dette, at tage sig tid til at læse sangtekster af sangen vil hjælpe din hjerne arbejde mere i retning beherske det engelske sprog.

  • Læs bogen version af en film, som du allerede har set. Hvis du ikke er en seriøs bog-læser, vil læse en historie, som du allerede kender hjælpe dig bevæger sig langs side for side. Læse bogen versionen betyder, at du vil finde det lettere at forstå og gætte ordforråd, og du kan huske det nemt, da historien er allerede velkendt for dig.

  • Lær engelsk til børn eller venner. Den bedste måde at forbedre noget er ved at lære det til andre. Dette gælder også for det engelske sprog. Når du deler og undervise i engelsk til andre, er du i stand til at praktisere ved at forklare, fastsættelse din viden i din hjerne, og få mere erfaring. Samtidig bliver du mere bevidst om dine svage områder og er nødt til at arbejde hårdt på at forbedre dem.

  • Brug engelsk hver dag. Uanset hvad du gør, fra opvask eller tage ud papirkurven til at gå på arbejde eller til gymnastik, bruge engelsk. Tag de nye ord, som du har lært, og bruge dem. Bring de nye udtryksformer, du kom på tværs og bruge dem. Hvis dette nye ting forbliver inde i dit hoved, og i dine notesbøger, vil det ikke komme til live. Lær at bruge dem i dit daglige liv.

Engelsk er både nemt og svært. Der er regler og ord og udtryk, der er kompliceret. Men som du forsøger at forbedre dit engelsk hver dag, vil du sikkert se forbedringer, der vil "gøre din dag."