Hvordan man kan forbedre dine talte engelsk

Engelsk er et rigt sprog, med mange root sprog og kilder. Og engelsk er en aktivt udviklende sprog, med nye ord, sætninger og kutymer at blive indført regelmæssigt. Og som sådan, det er også en meget kompliceret sprog, især for dem, hvis modersmål er alt andet end engelsk. Mens mange mennesker kan skrive engelsk godt, det er nogle gange det talte engelsk, at de har problemer med. Dette er et problem opleves af indvandrere, turister og især medarbejdere i outsourcing virksomheder, der er placeret uden for de store engelsktalende lande som USA, Storbritannien og Australien.

Uanset hvad din sag er, kan du helt sikkert forbedre dit talt engelsk, så du skal tale som en lokal.

  • Tænk engelsk. De fleste mennesker, hvis modersmål ikke er engelsk normalt tænker på deres modersmål. Derfor, når du taler dine tanker, ville du være mest behageligt på dette sprog, i stedet for engelsk. Tænker på engelsk hjælper du har en bedre strøm af tanker, som er på engelsk, også.
  • Overhold engelsk som modersmål. En god måde at lære engelsk er at observere engelsk talere, især den måde de bevæger sig og åbne munden. Folk fra forskellige modersmål har forskellige måder at åbne munden ved at recitere bestemte stavelser. Hvis du kan se omhyggeligt hvordan en indfødt engelsktalende siger hans ord, især på vokalen dele, så kan du mere omhyggeligt efterligne disse.
  • Tjek din rytme. Sprog er også en "sang" og ikke bare talte ord. Det betyder, når du taler, er der rytme til din stemme. Og forskellige sprog har forskellige rytmer. Afvigelser i hastighed og tone kan betyde meget. For startere, kan du prøve at gå til en mere neutral rytme, hvilket betyder ikke fremskynde eller sinke for meget. Det kan være ensformigt i starten, men i det mindste du begrænse dig selv fra at tale ligesom du ville gøre i dit modersmål. Med dette, kan du mere omhyggeligt lære at understrege ord og hvordan man kan skelne udsagn fra spørgsmål, og hvordan du pace selv, mens du taler på engelsk.
  • Optag dig selv. En god måde at tjekke for mispronunciations og problemer rytme optager dig selv taler i et par minutter, og spille lyd tilbage igen og igen. Du kan prøve at registrere de samme sætninger, indtil du får tingene rigtigt.
  • Praksis foran et spejl og derefter med venner. Forestil dig, at du præsenterer dig for et nyt bekendtskab, og sige noget om dig selv. Dette kan hjælpe med at opbygge din tillid i at tale sproget. Så prøv at øve med en ven. Tilbring en dag bare taler på engelsk, så du kan få hænge af det.
  • Neutraliser din accent. Dette kan være et subjektivt spørgsmål, men om du er allerede en indfødt engelsktalende eller ej, vil du sandsynligvis have en vis måde at tale det. Prøv at tale langsomt, og at tage ud alle spor af at være britisk, Aussie, Southern, eller hvad det er, at du er vant til. På den måde kan du lettere vedtage at uanset hvilken accent eller måde at tale, som du ønsker.

Breaking sprogbarrierer er en glimrende måde at nå ud, mere så hvis det er et sprog, som de fleste mennesker i verden ville overveje universelle. Du behøver ikke nødvendigvis at få det perfekt første gang, men almindelig praksis vil hjælpe dig taler bedre engelsk.