Hvordan man kan forbedre din undervisning teknikker

Forskning i uddannelse er et voksende felt. Fra denne forskning kommer nye ideer og indsigter om hvordan man kan forbedre undervisningen teknik. Der er nogle nemme måder at forbedre dine egne undervisningsmetoder, der kun kræver en lille smule indsats.

  1. Læs forskningen. Der er mange uddannelsesorganisationer, der producerer hjemmesider, nyhedsbreve og artikler med det nuværende uddannelsesforskning og teknikker. Nogle er gratis at abonnere på, mens andre kræver et medlemsskab eller bestilling gebyr. Kendskab til de nuværende tendenser kan give dig ideer til, hvordan man gennemfører dem i dit klasseværelse.

  2. Tag en klasse. De fleste stater kræver videreuddannelse kreditter til at forny din undervisning certifikat alligevel, så hvorfor ikke finde nogle klasser, der underviser nye teknikker? Spørg din lokale Community College eller universitet for at se, om der er nogen værksteder i dit område.

  3. Overhold dine kolleger. Samarbejde er uvurderlig til dagens lærer. Tag dig tid til at gå og observere dine kolleger undervise en lektion. Tag noter om, hvad du mærke, og derefter finde ud af, hvordan du kan integrere disse idéer i din egen undervisningsstil. Nogle gange selv de mindste nuancer kan gøre en stor forskel. Spørg betroede kolleger at observere dig så godt. Du må ikke klar over at du gør noget, som de kan fange. Vær åben for konstruktiv kritik og ikke være stødende.
  4. Vær ikke bange for at prøve noget nyt. At blive en ekspert kan kun ske med tiden, praksis, og nogle gange risikere at tage. Hvis det ikke virker, reflektere over det og finde ud af hvad der gik galt. Prøv det igen med de nødvendige ændringer, og derefter beslutte, om det er rigtigt for dig, eller hvis du skal prøve noget andet.

  5. Foreslå til din forvaltning, at en forbedring undervisning teknik undersøges ved lærer i-tjenester. In-serviceværksteder er designet til at gøre dig til en bedre lærer. Hvis du har brug for at forbedre din teknik, tyder på, at dette være et af de emner hele personalet arbejder på i løbet af året. Der er ingen perfekte lærere og hele fakultetet vil drage fordel af en sådan øvelse.

At være en effektiv lærer er et mål værd at arbejde hen imod. Ønsker at forbedre teknik er en stor første skridt til at nå dette mål.

Tips:

  • Tal med både nye lærere og erfarne lærere for idéer. De nye lærere sandsynligvis har haft de seneste klasser med nye teknikker og erfarne lærere ved, hvad der virker og hvad der ikke gør.