Hvordan man kan forbedre din saldo i 5 Min

Hvordan man kan forbedre din saldo på fem minutter

Som medicinsk øvelse specialist; Jeg arbejder med en masse mennesker, der kommer til mig med skader. Knoglebrud, snoede eller forstuvede ankler, forskydninger, brudte næser, sårede albuer og knæ, ondt ryg og hofte problemer. Ofte er disse skader skyldes et fald på grund af dårlig balance. Det fantastiske er de fleste mennesker tror, ​​de har en god balance. Faktisk ikke, de har, og med et par hurtige vurderinger, vi kan bevise det.

Dårlig balance er almindelig hos mennesker, der ikke deltager i regelmæssig fysisk aktivitet. Overraskende, jeg ser også dårlig balance i ivrig løbere, styrke trænere, marshal kunstnere, vandrere, cyklister ... næsten alle jeg vurdere.

Samt reducere risikoen for skader, god balance styrker og stabiliserer leddene, og skaber en mere effektiv kropsbevægelser. Dette giver mulighed for jævnere overordnede daglige funktion, og forbedrede sportspræstationer.

Vurdere din saldo i 3 nemme trin
(Stå ved siden af ​​en væg, når du laver disse vurderinger i tilfælde af du har brug for noget stabilt at støtte sig til)

1. Løft det ene ben
Hvor længe kan du forblive afbalanceret, uden at sætte foden ned, eller holde på væggen for støtte? Har din ankel slingre rundt en masse? Har det føles ustabil?

2. Resultatet af det andet ben
Hvordan var det? Mange mennesker oplever, at de kan balancere bedre på det ene ben end det andet.

3. Balance på et ben med lukkede øjne
Hvordan gik det arbejde for dig? Lidt sværere Jeg vil vædde.
Hvis du var i stand til at balancere i tredive sekunder uden at knække igen, så du gør ganske godt. Hvis ikke, har du fået noget arbejde at gøre.

Har lukke øjnene gøre det vanskeligere at bo afbalanceret? Jeg vil vædde på det gjorde. Hvorfor? Fordi de fleste mennesker fejlagtigt bruger deres øjne til at holde balancen. Så snart øjnene er taget ud af ligningen, vi ofte mister vores balance, og det er, når ulykker sker. Lad os se det i øjnene, når du er til fods til dit hus transporterer poser af dagligvarer, og du tur på noget i indkørslen, behøver du ikke har tid til at fokusere dine øjne i horisonten for at genvinde balancen. Nope, det er overstået, og du er fladt på dit ansigt.

Hvordan du forbedrer din saldo
Jeg uddanne folk til at finpudse deres interne balance autopilot, så når kroppen føles den mindste følelse af ustabilitet, kan det automatisk ret selv. Det er sikrere, mere funktionelle og meget effektiv.

Trin 1
Praksis balance ved blot at stå på ét ben, så længe du kan. Mens afvejning, bevæger hovedet fra side til side og op og ned. Lad aldrig dine øjne til at fokusere på et bestemt sted i mere end et sekund. Dette vil tvinge dig til at balancere med din krop i stedet for dine øjne. Dit mål er at være i stand til at forblive stabil i et minut.

Trin 2
Når du har nået den fase 1 mål, kan du gå videre til det næste trin. Hold en bold i hænderne, og balancere på ét ben. Mens balancere, kaste bolden mod væggen, og fange den. Afspilning fangst med dig selv tvinger din hjerne til at koncentrere sig om at fange bolden og efterlader din krop til at fokusere på balance. Dette er virkelig skærper din saldo autopilot. Det er endnu sjovere at spille fangst med en ven, der også balancering.

Trin 3
Når du har nået den fase 2 mål, kan du gå videre til det næste trin. Begynd med at balancere på ét ben. Hop op i luften, og lander på det modsatte ben. Når du er stabil, hop i luften igen, og lander på det andet ben. Dit mål er at være i stand til at hoppe fra det ene ben til det andet i tre til fem minutter uden at knække igen. Mastered dette? Så finde en ven, og spille fangst med hinanden, mens hopping om værelset. Være rede til at grine, en masse!

Du vil blive forbløffet over, hvor meget din saldo forbedres ved at øve bare fem minutter hver dag. Hav det sjovt med det, og læg mærke til hvor hurtigt du se forbedringer.

© 2008 Synergenix Fitness Astrid Whiting, forfatter, klummeskribent, Medical Motion Specialist, CPT.