Hvordan man kan forbedre din mobiltelefon modtagelse

Hvordan man kan forbedre din mobiltelefon modtagelse

Dårlig mobiltelefon modtagelse er den # 1 grund folk skifter celle udbydere. Problemet er, hvis du er i begyndelsen eller midten af ​​en kontrakt, kan du ikke bare - eller skulle jeg sige billigt - Skift tjenester.

Hvis du er utilfreds med din modtagelse, så har du et par muligheder, der kan være nyttige.

  1. Sørg for at få et signal. Hvis du bor i et område, hvor du får absolut ingen service, så er du sandsynligvis ud af held. Ingen antenne i verden kan afhente et signal, der ikke eksisterer. Hvis du får et signal lige uden for dit område, så er det nok bare indblanding fra strukturen, og der er hjælp til dig.
  2. Sørg for, at batteriet er opladet. Telefonen bruger magt til at modtage signalet, så jo mere strøm, jo bedre modtagelse.
  3. Sørg for at dit antenne ikke er i mellem at være helt ud og lukket. Hvis det er i en af disse stillinger, er det ikke i indgreb, og derfor ikke afhente det optimale signal.
  4. Få en ekstern antenne. Der er masser af eksterne antenner at vælge imellem. De fleste af dem vil arbejde med din telefon med den rigtige adapter. De monterer normalt uden for huset og har et langt kabel, så du vil være bundet til den. En tommelfingerregel er, hvis du bor i et fladt område, kigge efter en større gevinst antenne (3db til 9DB), mens kuperet og træ-fyldte områder er bedre for lavere gain (0dB til 3db). De vil koste dig overalt fra $ 30 til $ 100 og kan installeres professionelt, hvis du ønsker at serviceniveau. Google-søgning "ekstern celle antenne" og du vil finde nogle steder at købe disse. Tilføj din telefonmodel til søgning på internettet til at indsnævre den ned.
  5. Køb en forstærker. Disse "power boostere" krav til din dækning med 50 miles ved hjælp af magt til at forstærke signalet, der kommer til og fra telefonen. Dette er i tillæg til din eksterne antenne, og de koster fra $ 250 til 300 dollar. De kan monteres i din bil eller båd, eller på en bygning.
  6. Prøv trådløse repeatere. OK, så hvis du har dårlig modtagelse i bilen eller hjemmet og har omkring $ 750 til overs, så er dette tingest for dig. Det er grundlæggende en ekstern antenne fastgjort til en forstærker og en intern antenne. Det tager godt signal udefra og bringer det inde.
  7. Få en indvendig antenne. Du har måske set dem på TV. De ligner en flad rektangulær printkortet. Der er ikke noget videnskabeligt bevis for, at disse ting gøre en ting for at forbedre modtagelsen. Der kan dog være, en intern antenne, at din telefon producent gør, der vil forbedre dit signal. Den bedste måde at finde ud af dette er at bede en kundeservicemedarbejder fra producenten.
  8. Der er et par andre naturlige ting, der kan påvirke din modtagelse. Cell signaler rejser bedre i tør luft end i fugtige omgivelser. Regnvejr med lyn vil helt skabe et problem fra tid til anden. Elektronisk udstyr, der er i nærheden kan forstyrre, hvis deres er tændt. Terræn, såsom dybe dale, høje bjerge og bygninger, vil blande sig. Indersiden af ​​store bygninger kan være svært, også. Hvis du får en slags signal, få en billig ekstern antenne. Hvis din mobiltelefon er dit levebrød, og du kan simpelthen ikke råd til at gå glip af et opkald, så være parat til at punge ud big bucks for en trådløs repeater.

Tips:

  • Sørg for at have en god ladning på batteriet.