Hvordan man kan forbedre din Mentoring og Training Skills

Mentoring hjælper en anden person til at udrette noget. Mere eksplicit, noget, der er væsentligt for dem. Medarbejder mentorordninger, corporate mentorordninger, arbejdspladsen mentoring, og professionel vejledning handler om at gøre hjælp og støtte i en ikke-truende måde. Det er en tilgang, der mentoree vil være taknemmelig for og værdi, fordi det vil give dem mulighed for at gå videre med selvsikkerhed mod, hvad de ønsker at opnå. Mentoring skaber en uformel ramme, hvor én person, mentoree kan føle overtales til at drøfte sine behov og betingelser åbent og i vished med en mentor, at den anden person, der er kvalificeret være visse hjælp for dem.

Uddannelse er nødvendig for at dække de nødvendige arbejdsrelaterede færdigheder, viden og teknikker, men de fleste mennesker tager det som arbejde, og derfor betragter det som en smerte i nakken. Den mest effektive måde at udvikle medarbejdere er at lære hvordan man kan forbedre din mentoring samt din uddannelse færdigheder. Følgende forslag kan være til hjælp:

  1. Etablering af en mentorordning på arbejdspladsen. Dette kan indebære at fortælle medarbejderne, hvad mentoring handler om, og hvordan det kan forbedre ens kompetencer. Forholdet til medarbejderne kan udvikles, så de ikke vil være tilbageholdende med at modtage vejledning, fordi de vil føle det er til deres egen fordel.
  2. Brug virksomhedens nyhedsbreve, frokostpause læring sessioner, og teammøder til at formidle, hvordan mentorordninger kan bidrage til at udvikle de grundlæggende færdigheder.
  3. Se tilbage til det tidspunkt, hvor du var en mentoree. Hvilke erfaringer har du bedst lide? Brug det i mentoring. Tænk på strategier, hvordan du kan hjælpe din mentoree om andre aspekter, som du ser han ikke kunne lide. Vær opmærksom på dine roller og ansvar som en mentor.
  4. Være meget fortrolig med de nødvendige færdigheder, der kræves for de job. Planlæg aktiviteter, hvor berørte medarbejdere kan associere med mulige mentorer eller mentorees. Inviter en mentor til at tale om sin oplevelse og samtidig være en mentoree.
  5. Kende de forskellige mentorordninger tilgange ligesom cirkler og hold mentorordninger. Circle mentoring arbejder med en gruppe medarbejdere, der skal mentor og give dem råd, vejledning og opfordringer til at hjælpe hinanden. I en peer eller hold mentorordninger, teammedlemmerne mentor hinanden - især hvis der er et bestemt emne, der skal løses.
  6. For medarbejder mentorordninger, corporate mentorordninger, arbejdspladsen mentoring eller faglig vejledning, skal mentor altid besidder forbedret mentorordninger færdigheder til at dele med mentorees.

Mentoring kan være et glædeligt oplevelse for rådgiver eller mentor. Der er fordele og muligheder for mentor, som ikke kan værdsættes af monetære belønninger. Jo længere mentor gør sit mentorordninger job, jo mere hans lederegenskaber udvikles. Dette øger sin arbejdsglæde og værdi i stedet for arbejde og øger hans chancer for at dele sin viden og færdigheder.

Forbedring ens mentor- og uddannelseskvalifikationer lader nye medarbejdere betro med mentor. Deres interesser, mål og forventninger er frit drøftet med mentor derved oprettelse af mentorordninger forholdet mellem dem. Som en forbedret mentor du ved, hvordan at etablere en fælles forståelse om nogle spørgsmål, hvor du kan overbevise mentorees af de foretrukne læringsstrategier og den bedste måde at nå deres læringsmål.