Hvordan man kan forbedre din kredit score til at komme hjem Opkøb Lån

I dag, emnet for finansiering og den triste bolig og ejendomsmarkedet er i alles favorit emne. Således har virksomheder, der er involveret i finansiering eller pantsætning flyttet til overdrevent konservativ stand. Faktisk har farten til at afskærme taget en hurtigere klip i de fleste amerikanske stater, at præsidenten selv havde til at komme og gribe ind med en vis finansiel bistand.

Med denne fremherskende klima i boliglån og med kredit virksomheder granske hver ansøger om et lån. Man er nødt til at gøre nogle lektier at finde ud af hvordan man kan undgå faldgruber i processen med at ansøge om et boliglån.

Hvis du er interesseret i at låne penge fra en bank, du skal opretholde en god kredit rekord, ellers kan du ikke engang komme til anden base i ansøgningen.

Thi før banker låner dig pengene den normale fremgangsmåde er, at kreditorerne ønsker at bestemme, hvor meget af en risiko, du individuelt er. Med andre ord, hvad er sandsynligheden for, at du ville være i stand til at tilbagebetale de penge, de ville låne dig?

Der er hvor kredit scoringer kan hjælpe dem gøre det. Så jo højere dit kredit score er, jo mindre risiko bankfolk ville føle, at du vil være. Forhøjelser til dem kredit score normalt udvikle sig over tid, og kræver derfor en positiv og kontinuerlig indsats fra din side. De fleste kredit scoring enheder ser på fem områder i en persons kredit rapporter.

De undersøger og analyserer din slags betaling historie, som omfatter, hvor mange penge du skylder, længden af ​​din historie på rekord, og de former for kredit, du har brugt. Undersøge og se, hvordan du kan forbedre kredit score i din rekord og udstikke en handlingsplan for at forbedre dem. Nu her er et skridt i at forbedre din betalingsoversigt:

  • Religiøst betale dine regninger til det nøjagtige forfaldsdato. En fortegnelse over forsinkede betalinger gør spille en afgørende rolle i at køre dem score ned.
  • Hvis en eller anden grund du har regninger, der nu er forfaldne, gøre alt for at få strøm og vedligeholde at bo på den måde.
  • Være fornuftig at kontakte dine kreditorer det øjeblik du indser, at du kommer til at have et problem med at betale dine regninger til forfaldsdato, og derefter forsøge at udarbejde en betaling plan og diskutere med dem mulighed for at holde mindst en del af den sene bemærker væk fra din kredit rapporter.
  • Skulle du finde din situation til at være alvorlig, søge hjælp hos en kredit rådgiver?
  • Hold dig væk fra lyssky tilbud og svindel, der lover en hurtig ændring af din kredit situationer.
  • Sørg altid for at holde dig gæld til et lavt niveau.
  • Sørg også for at holde dine kreditkort saldi lav. Husk, at forholdet mellem høj gæld i forhold til kredit-grænse vil sænke din score.
  • Altid forsøge at afbetale gæld og undgå "at flytte den rundt"
  • Undgå at lukke ubrugte konti, fordi en nul-balance kan hjælpe din score.
  • Sørg for at du ikke åbne konti, som du ikke har brug for bare at forsøge en quickie tilgang til at ændre forholdet mellem din gæld til kredit-grænse.