Hvordan man kan forbedre din Job Interview teknikker

Hvis du ønsker at forfølge en karriere forandring, nu er et godt tidspunkt til at forbedre dine interview færdigheder. Alt det kræver er en lidt forskning og en masse praksis, og snart vil du udmærke sig på den interviewe processen. Næste ting du ved, kan jobbet af dine drømme blive din for at træffe.

 1. Vær forberedt. Gør dig bekendt med eventuelle spørgsmål i et interview. Ved at komme op med en liste over emner og typer af ting en interviewer kan spørge, kan du tænke gennem nogle af dine svar og være forberedt på noget.
 • Kend din målgruppe. Find ud af på forhånd, hvem vil interviewe dig, og hvad hendes holdning er, så du kan få en idé om, hvilken type oplysninger, du kan give til at hjælpe intervieweren træffe en beslutning.
 • Practice. Har venner eller familiemedlemmer gennemføre mock interviews, så du kan øve besvare spørgsmål. Bed dem om at bruge din liste over emner, men ændre rækkefølgen og ord tingene på forskellige måder, så man vænner sig til at lytte til de spørgsmål og reagere på dem.
 • Hold tingene kort. Øv besvare spørgsmål på en meget direkte måde, så du ikke går af sporet.
 • Søge hjælp. Overvej at bruge en personalekonsulent til at hjælpe dig med at finde dit næste job. Dette job placering professionelle vil foretage en indledende samtale for at blive fortrolig med din baggrund og kvalifikationer, og vil også give dig nogle råd til at hjælpe dig gøre godt, når du mødes med potentielle arbejdsgivere.
 • Forskning. Kig igennem din lokale boghandel eller bibliotek for en bog om, hvordan at interviewe godt. Der er masser af ressourcer derude om dette emne, så du bør være i stand til at finde en, der appellerer til dig. En bog værd at tjekke ud er en paperback tilgængelig på Amazon.com kaldet Landing det job du ønsker: Sådan har det bedste job Interview af dit liv af William Byham og Debra Pickett.
 • Brainstorm. Kom op med en mulig jobbeskrivelse til stillingen og lave en liste over, hvilke færdigheder du mener vil være værdifulde aktiver til dette job.
 • Markedsføre dig selv. Prøv at identificere dine styrker og svagheder i lyset af disse færdigheder og tænke over, hvordan du bedst præsenterer din oplevelse, så det vil passe regningen og være relevante for virksomhedens behov.
 • Lad din selvtillid show. Perfect din håndtryk og øjenkontakt. Praksis opretholde en behagelig fremtoning. Selv om de kan lyde som let ting, når du er nervøs, hvis du ikke har et fast håndtryk, eller kan ikke se intervieweren i øjnene, kan du se mindre selvsikker og gøre ikke gøre så stærk af et indtryk.
 • Bring prøver. Altid har nogle ekstra genoptages på hånden i tilfælde flere mennesker deltage i dit interview, og bringe eventuelle prøver af arbejde du har gjort (hvis relevant), der kan være af interesse for intervieweren.

 • Forsigtig:
 • Hvis intervieweren ikke er velforberedt til dit møde, don? T lad det kaste dig. Prøv at forblive fokuseret og professionel og fremhæve de kvalifikationer og erfaringer, du vil bringe til stillingen.

Tips:

 • Prøv at få den første eller sidste interview slot af dagen, hvis det er muligt, hvilket kan forbedre dine chancer for at gøre mere af et indtryk på intervieweren.