Hvordan man kan forbedre din hukommelse

Som når babyboom-generationen aldre emnet hukommelse diskuteres mere i nyhederne og på tv. Hvad din alder Ligegyldigt, kan miste din hukommelse være en bekymring. Prøv disse øvelser, og du vil have strategier til at forbedre din hukommelse.

  1. Sleep syv til ni timer pr nat. Alle har brug for forskellige mængder af søvn for at fungere på deres bedste. Find ud af, hvor meget din krop kræver, og derefter gøre et punkt for at altid få nok søvn. Tilstrækkelig søvn hjælper med at forbedre din hukommelse ved at tillade dig at fokusere i løbet af dagen. Uden fokus, wonâ du € ™ t mærke de oplysninger, du ønsker at huske, langt mindre beholde dem.
  2. Tilføj øvelse til din daglige rutine. Regelmæssig motion er så godt for din hjerne, da det er for din krop. Motion hjælper øge blodgennemstrømningen til hjernen.
  3. Spille spil. Prøv spil som sudoku, Søgeord eller krydsord. Disse spil hjælper udøve din hjerne. Prøv at gøre det muligt i femten minutter om dagen af ​​spil at spille at aktivere din hjerne.
  4. Tag noter. Du forventer din hjerne til at huske hundredvis af detaljer hver dag. Giv dig selv en pause! Hvis du har den mindste smule problemer med fokus på et møde eller samtale, din hjerne er mindre tilbøjelige til at huske detaljer. Så tage noter. Giv din hukommelse lidt hjælp ved at nedskrive vigtige detaljer, du ønsker at huske. Du kan aldrig have til at se på dem, men blot at have de noter giver dig mulighed for at slappe nok til at forstå, hvad du hører.
  5. Overveje at tage et supplement. Nogle undersøgelser har vist, at kosttilskud såsom ginkgo biloba har en positiv indvirkning på opretholdelse af hukommelse, som vi alder. Hvis hukommelsen er en bekymring, så spørg din læge, hvis du skal tilføje dette supplement til din daglige regime.
  6. Praksis gentagelse. Det er umuligt at huske alt, hvad du siger, meget mindre alt, hvad du høre, se og læse. For at forbedre din hukommelse, så prøv gentagelse. Hvis der er noget du vil huske, såsom et telefonnummer eller adresse, skal du gentage det til dig selv tre eller fire gange. Skriv det ned, hvis du kan, og derefter læse hvad du har skrevet. Hvis du forsøger at huske mere avancerede strenge af information - måske du forbereder til en test eller give en tale - praksis gentagelse i flere former. Jo flere måder, vi internaliserer information, jo mere sandsynligt, at vi er til at huske det.

    For eksempel, når studerer til en test, du kan bare læse de oplysninger, du ønsker at huske. Du vil huske nogle af de oplysninger, men ikke meget. Hvis du læser højt, kan du beholde mere. Føj skrive til dit studie praksis og chancerne for at huske detaljer forbedres igen. Det centrale er at stimulere din hjerne til at huske på så mange måder som muligt.
  7. Opret ordspil og spor til at udløse hukommelse. Huskeværdien enheder, du brugte som barn at huske farverne på en regnbue (ROYGBIV) eller den sang du sang til at huske rækkefølgen af ​​præsidenter, kan stadig hjælpe dig med at huske ting. Opret akronymer af de oplysninger, du ønsker at huske. Eller opret en sang, hvis der er nok data, som du har brug for at huske. Have det sjovt og din hukommelse vil være mere tilbøjelige til at huske de oplysninger senere.

Når minder navne og datoer er ikke dit speciale, husk der er måder at forbedre din hukommelse. Tilføj disse aktiviteter til din daglige rutine, og du kan forbedre din opbevaring og tilbagekaldelse af information.