Hvordan man kan forbedre din golf swing

De fleste nye golfspillere finder, at sporten er sværere end det ser ud på tv. Uanset om du er ny i sporten, eller bare ønsker at forbedre dit swing efter mange års praksis, kan det gøres. Følg disse trin, og du kan forbedre din golf swing. At omdanne din golf swing, men du kan opleve, at der er behov for mere hjælp. Jeg anbefaler den Simple Golf Swing program.

  1. Sæt farten ned. Golf ser let - du bare nødt til at ramme bolden hårdt og lad det svæve, så ramte det bløde, når du vil putte den korte skud. Denne tankegang forårsager de fleste spillere til at optrappe til bolden og svinge væk på hver position. Når du bremse, kan du tage din tid til at placere din krop og få det bedste ud af dit sving.
  2. Vælg den rigtige klub. Ved hjælp af en klub, der er for lang eller for kort til din krop sætter en hitch i dit sving. Klubben skal give dig mulighed for at svinge med armene udvidet og din torso vippes lidt fremad. For kort klub tvinger dig til at læne sig frem og for lang bøjer armene - begge af disse vil holde din swing fra at være flydende og naturlige.
  3. Juster din fod og holdning. Stå så dine fødder er i overensstemmelse med, hvor du sigter og bolden er foran midt i rummet mellem dine fødder. Undgå at låse dine knæ og rette ryggen.
  4. Løsn dit greb. Når du svinger, bør du følge op hele vejen. For at gøre dette, dine håndled skal dreje, når du skifter arm position. Løsning dit greb giver dine håndled til at rotere i en naturlig bevægelse. Et stramt greb vil få klubben til at vride i stedet for dine håndled. Dette får dit sving til at miste kontrollen over vinklen på dit sving.
  5. Se den pro. Hvis du ikke kan finde årsagen til den hitch i dit sving, se en professionel. De fleste kurser eller land klubber har en lokal golf pro rådighed for undervisning.
  6. Praksis ofte. Du kan ikke lave et golfsving natten over. Det tager praksis, så sørg for at spille golf regelmæssigt, så du kan forbedre dit swing.
  7. Slap af og klare dit sind. Tænker for hårdt og forsøge alt for hårdt, vil hæmme din evne til at korrigere dit sving. Når du begynder, tage et pust, så blank din hjerne, som du lader din krop tage gyngen.

Golf kan være en udfordrende sport og spændende, når gjort rigtigt. Hvis du følger disse trin og praksis, så kan du forbedre din golf swing.