Hvordan man kan forbedre din dating Skills

Er dating har du ned? Føler du, at du er ikke god til dating på alle? Er dating akavet for dig? Måske du bare har brug for at forbedre dine færdigheder; der er håb for dem af jer, der føler, du er bare ikke så god en dater.

  1. Dating Seminarer: Ja, du læste rigtigt. Der er seminarer derude for singler, der bare ikke er stor på dating. Disse typer af seminarer vil lære dig de fine punkter for at være en succesfuld dater. De fleste af disse workshops vil omfatte, hvordan man synes interesseret i din date, hvordan man flirte korrekt, hvordan man kan være mere sikker, hvordan man griber en, du finder tiltrækkende, og hvordan til at tale om noget andet end dig selv under en dato. Deltage i en dating workshop kan endda hjælpe dig med at opfylde mennesker. Efter alt, alle der er mest sandsynligt på udkig efter en dato!
  2. Online dating kursus: Ikke alle kan passe i en daylong workshop for dating, så hvorfor ikke prøve at tage en online dating kursus? Ja, tro det eller ej, kan du forbedre din dating færdigheder bare ved at tage en klasse på nettet! Der er mange steder derude, der tilbydes, mod et gebyr, klasser, der vil hjælpe med at forbedre din dating færdigheder. De fleste af disse klasser er eget tempo, vil give dig de grundlæggende færdigheder i dating og hvordan man kan vide, om den person, du er dating er "den ene." En stor arbejdsplads til at tjekke for en e-kursus i dating er WhatItTakes.
  3. Forholdet Coach: Relationship trænere er netop det, en person, som du betaler for at coache dig på din dating færdigheder. Forholdet coaching, mens lidt dyrt, kan være meget gavnligt. Et forhold coach vil give dig mulighed for at tale en på én med en virkelig person, der er uddannet til at hjælpe folk med at forbedre relationer. Et forhold coach vil lytte til dine problemer og tilbyde rådgivning om hvordan man kan forbedre noget, at du kan have en bekymring med så langt som din dating evne går. Relationer trænere ligner terapeuter og kan findes på internettet eller i en telefonbog søgning.
  4. Læs: Ønsker at forbedre din dating færdigheder er fantastisk! Men mange mennesker ikke føler sig trygge ved at tale til en fremmed eller deltage i en workshop for at gøre dette. Det er okay. Der er mange bøger derude i dag, der er skrevet kun for kvinder, der søger at forbedre deres dating færdigheder. Et stærkt anbefalet bog skrevet af E. Jean Carroll, Mr. Højre, lige nu!, Er et fantastisk værktøj til at forbedre dine færdigheder.
  5. Praksis: Når du har lært de færdigheder til at forbedre din dating, så prøv at øve dem med en sikker publikum. Hvorfor ikke spørge hjælp fra en nær veninde eller et familiemedlem til at prøve dine evner ud på? Øv at gøre øjenkontakt, taler om emner af interesse, flirte teknikker og alt andet, du måske har lært. Hvis du kan øve disse færdigheder i et sikkert miljø, kan du føle dig mere komfortabel, når det er tid til at gennemføre dem med en mand af interesse!

Hvis dating har dig ned, og du føler at du aldrig vil få det rigtige, frygt ikke! Du er ikke alene i denne bekymring. Så mange andre kvinder føle, at de er ikke god til dating enten! Der er mange steder at henvende sig til, som kan hjælpe med at forbedre din dating færdigheder og sætte dig på vejen til dating succes!

Tips:

  • Dating kan være svært. Tøv ikke med at søge bistand fra en professionel!
  • Når du har finpudset dine dating færdigheder, er det vigtigt at komme ud i dating verden og begynde at bruge dem!