Hvordan man kan forbedre din bredbåndshastighed

Internettet er overalt! Det kan være en kliché at sige, og beskrive, hvordan internettet har gjort tingene lettere for os, men det er et faktum ingen kan bestride. Fra at kommunikere med forskellige mennesker til at købe produkter, du afhænger af internettet til at gøre mange transaktioner, som du har brug for at gøre i din hverdag.

Med de utallige ting du kan gøre på internettet, der har nem adgang til internettet kan være meget fordelagtig. En af de måder, hvorpå du kan opnå dette er ved at få en internetforbindelse via bredbånd. Det eneste ubehagelige ting ved dette er, at nogle gange hastighed bredbånd kan være rystende langsom. Læs følgende og finde ud af måder, hvorpå du kan forbedre din bredbåndshastighed:

  1. Før du kan fremskynde din bredbåndshastighed, du først nødt til at tjekke RAM kapaciteten på din computer. Hvis det er 256 MB eller højere, anbefales det, at du justerer buffer findes i hukommelsen på din computer. Dette vil gøre din computer del bedre med afbrydelser foretaget fra USB-modem. Dette er afgørende, da afbrydelser også langsommere din bredbåndshastighed.
  2. Dernæst bestemme den rigtige form for USB-enhed, der anvendes af dit modem. Du kan søge efter det i fanebladet magten under USB ADSL-modem. Gå til fanen ressourcer, og der, kigge efter den tildelte IRQ. Vær opmærksom at IRQ'er og modem typer kan afvige så vær forsigtig med at kontrollere IRQ af modemet, du bruger.
  3. Når du har gjort dette, er du nødt til at ændre han systemfil på din computer. Udvid systemfilen vinduet og derefter finde 386Enh linje. Opret en tom linje ved at trykke ind og i den tomme linje, skriver IrqX = 4096. X her er det tilsvarende IRQ nummer som du finder ved at gøre Trin 3.
  4. Når du har fået din IRQ, skal du klikke på menuen Filer og derefter trykke på Gem mulighed. Dette vil gemme din IRQ nummer i din computer.
  5. Luk sysedit og derefter begynde at genstarte computeren. Du skal måske gøre flere genstarter før stigningen i hastigheden på din bredbåndsforbindelse til internettet vil være mærkbar. Har en bredbåndsforbindelse tester med dig for at hjælpe dig med at observere ændringer i hastighed bredbåndsforbindelse.
  6. Altid opretholde en bredbåndsforbindelse check. Kontroller skiftende hastigheden på din computer. Udføre hastighed testere regelmæssigt, så du kan finde ud af, om yderligere processer stadig er behov for at forbedre hastigheden sit bredbånd.

For at gøre tingene praktisk for dig, stigende hastighed bredbånd kan gøre dit liv lettere og mindre stressende. Ved at læse vejledningen ovenfor, der forbinder til internettet via en bredbåndsforbindelse vil helt sikkert hjælpe dig med at blive mere produktive og indhold. Med øget bredbåndshastighed, du ikke længere behøver at bære din tålmodighed ud i gennemførelsen af ​​de ting, du skal gøre på internettet.