Hvordan man kan forbedre Company Moral uden at bruge penge

Moral er barometeret for medarbejdertilfredshed i en organisation. Administrerende direktører og ledere stræber for at have personale, der kommer til kontoret motiveret til at levere gode resultater. Desværre er der mange virksomheder i dag sætter lighedstegn mellem lykke og motivation med penge, og de koncentrerer deres indsats om at give bedre løn og frynsegoder, tænker, at det automatisk ville holde deres ansatte glade og engagerede. Der er ingen tvivl om, at monetære ydelser er afgørende, når de forsøger at lokke store talenter. Men der er andre måder at holde dine nuværende medarbejdere glade og tiltrække potentielle medarbejdere uden at sprænge banken.

 • Gennemføre en undersøgelse. Vide, hvad dine medarbejdere ønsker via en hurtig undersøgelse. Denne måde, vil du være i stand til at have en generel fornemmelse af deres tilfredshed, og de ting, som virksomheden har brug for at forbedre på.
 • Genkend stor output. Nogle af dine medarbejdere arbejder for meget lange timer. Nogle naturligt excel på hvad de gør. Vis dem, at deres arbejde i høj grad er værdsat af organisationen, og til gengæld vil de holde på kærning ud fremragende output. Du kan gøre dette ved at oprette et område for medarbejdernes "største øjeblikke" på arbejdspladsen - uanset om det er for en stor salg præsentation, sparer x antal dollars bare ved at gennemføre en simpel proces ændre eller erhverve nye virksomheder eller kunder.
 • Tilskynde til åben kommunikation. Gennemføre åbne fora, hvor medarbejderne kan dele idéer til hvordan man kan forbedre virksomhedens overordnede præstation, og derefter give dem incitamenter, når de udfører en idé og bringe den til live. Dette kunne være i form af et rådhus møde, men denne gang, alle kan sige op. Hvis du gør det hver måned vil give det indtryk, at din virksomhed virkelig fremmer åben kommunikation.
 • Byg dine medarbejderes tillid til organisationens kapacitet til at yde midler til dem til at lykkes. Du kan få POVs fra din top kunstnere om, hvordan de var i stand til at lykkes og dele dem med hver enkelt medarbejder, så de også kan føle, at de kan gå steder. Motiverende samtaler og supplerende uddannelse kan give sikkerhed for, at du er også bekymret over medarbejdernes faglige vækst, og ikke kun virksomhedens overskud.
 • Foster holdånd. Klubber i kontoret, ikke-monetære gruppen "belønninger", og andre gruppeaktiviteter kan hjælpe med at opbygge kammeratskab. Her er nogle forslag:
  • Form interessegrupper (bogklubber, hobby grupper, sportshold osv) - store mødested for medarbejdere at tale om fælles interesser med deres officemates.
  • Regelmæssige potluck frokoster - en fantastisk måde at bringe forskellige hold sammen i en dejlig, afslappet indstilling.
  • "Play tid" - giv dine medarbejdere et par timer hver måned eller deromkring for at spille. Dette vil være en nice ændring af trit for dem, og vil også fungere som en mini teambuilding session. Brætspil turneringer og modificerede malkestald spil (så de er ikke så "barnligt"), ville også hjælpe.
  • Charity dag - Du kan afsætte en dag hvert år, hvor man tillader en gruppe medarbejdere til at melde sig frivilligt til velgørende arbejde. Byg holdånd og hjælpe de mindre heldige på samme tid!
  • Giv en ekstra dag-off til hold, der har opnået en stor præstation for virksomheden.

Her er blot nogle måder for at opbygge moral. Selvfølgelig hver organisation har et unikt sæt af spørgsmål og medarbejderprofiler. Sørg for at du skræddersy passer til dine moral løsninger for at få bedre resultater.