Hvordan man kan forbedre chancen for din bagage Ankommer med du

Så meget bagage er næsten identisk. Stående ængsteligt nær bagage transportbånd, er du nødt til at kæmpe for position til at få din egen taske først. Du kan have haft oplevelsen af ​​optagning bagage efter en lang flyvning kun at finde ud, når du har nået dit hotelværelse, kan du ikke åbne den. Det sikker lignede din, men det er ikke! Vidste du, at nogle forretningsrejsende kurer deres bagage forud for deres rejse for at sikre, det er der venter på dem? Og med flyselskaber begyndt at opkræve gebyr for enhver indtjekning bagage, kan det gøre mere og mere mening. Men for mange af os, kan dette ikke være en mulighed. Så her er nogle tips, der skal forbedre oddsene for din bagage ankommer med dig.

Trin 1

Vælg bagage, der er godt lavet. Tjek lynlåse og håndtag. Sørg for, at stoffet ikke rippe nemt. Glem alt om skønhed. Kig på styrke. Glem læder. Må ikke engang tænke på fancy top-end kufferter, der annoncerer "stjæle mig, stjæle mig" til hele bagage kæde!

Trin 2

Lås din bagage. Vælg låse, der er kompakt og ikke tilfører en yderligere chance for din taske til at få "hængt op" et sted ned i tarme af Conveyor City. Meget tunge låse tilføje til din bagage vægt og helt ærligt, hvis nogen ønsker i, låsen gør ingen forskel.

Trin 3

Ved check-in, sørg for at de mærke din bagage til dit bestemmelsessted. Kig på tags, der faktisk sat på kufferten. Sørg for at det kommer hvor du skal hen ..... eller overraskelse ... det er stadig på havnen i indtastning til dit land, og du er på West Dingbat Lufthavn på udkig efter din hold-alle. Hvis du har et stop i transit, har tælleren degnen tjekke dine tags for at sikre sækkene gjort det igennem.

Trin 4

Mærk din bagage korrekt. Sørg for at sætte din destination adresse på din bagage. Rengør alle andre bagage tags fra din poser. Modstå fristelsen til at vise de andre steder, du har været til. Ingen bekymrer sig og det kun forvirrer handlere.

Trin 5

Tilpas dine poser. De fleste mennesker nu binde lyse bånd eller wrap uld garn rundt om håndtagene på deres kufferter ... især hvis de er klassisk sort. Tilpas dine bånd til at fjerne chancerne for en anden, der har samme bagage bundet med præcis den samme farve eller type bånd. Eller du kan bruge andre metoder til at gøre din bagage særskilt. En lys "belly band" tilføjer identifikation og sikkerhed. Efter en lang rejse, kan gøre skel imellem poser ikke være din elskede styrke. Og hvis posen er tabt, det virkelig hjælper flyselskabet spore den ned.

Trin 6

Pak din bagage let. Når bagagen er over vægtgrænsen, ikke kun gøre luftfartsselskaberne opkræve dig, men de håndterer ofte slippe det, så chancerne for at det at bryde åbne er meget højere. Når det er så tung, kan det også blokere bagage flow i nogle lufthavne og endda overlades til sidst at blive indlæst ... uh oh !!!!

Trin 7

Pack din skrøbelige bagage ordentligt. Forvent ikke handlere at afhente din bagage mærket "skrøbelig" forsigtigt. Forvent det skal håndteres groft og faldt, så pack i overensstemmelse hermed. Hvis du ikke tror det, pas på flyet eller lufthavn vindue som fly er indlæst. Slam dunk er virkelig skræmmende!

Trin 8

Oversized bagage. Surfbrætter, ski, cykler, monster tasker ... Hvis du checket akavet elementer i, spørge, om der er et særligt område for afhentning.

Trin 9

Være opmærksom. Når du ser en gruppe af dine medpassagerer venter bagage længe efter de fleste har afhentet deres, er chancerne flyselskabet har haft et problem med en bagage beholder. Hvis du er et par, en sprinter til flyselskabet mistede bagage kontor og beder om oplysninger. Når andre mennesker er klar eller flyselskabet meddeler, at en container er blevet leveret til Ogadugu ved en fejl, kan du forestille dig det øjeblik zoo på mistet bagage. Få der først.

Sørg for at afhente den rigtige bagage. Hvis du kan, skal du ikke tage bagage undtagen fortsætte. De fleste af de ting, vi tager vi aldrig bruger. Det er først og fremmest ... just-in-case ting.