Hvordan man kan forbedre Brain Health med Ginkgo Biloba

Folk har været at indtage ginkgo biloba i tusinder af år, men først for nylig har det begyndt at vinde udbredt popularitet i Europa og USA. I Europa er ginkgo biloba ganske ofte ordineret til mennesker, der lider af kredsløbssygdomme lidelser og også for dem, der klager over problemer med hukommelsen. Så hvor meget af ginkgo biloba ros er berettiget, og hvor meget er hype? Lad os se på, hvad undersøgelser har vist, og med henblik på denne artikel fokusere på, hvordan ginkgo biloba kan forbedre hjernens sundhed.

  1. Ginkgo biloba og blodgennemstrømningen. Undersøgelser har vist, at ginkgo biloba forbedrer blodgennemstrømningen i hele en persons legeme, herunder hjernen. Hjernen behov sund blodgennemstrømning for at det at modtage oxygen og næringsstoffer. Fordi ginkgo biloba kan øge blodgennemstrømningen til hjernen, kan det forbedre hjernens sundhed. Men den anden del af dette billede er korrekt ernæring, som sikrer, at den øgede blodet flyder til din hjerne bærer alle de nødvendige næringsstoffer.
  2. Ginkgo biloba og antioxidanter. Det foregående afsnit er ikke at antyde, at ginkgo biloba er selv blottet for næringsstoffer. Ginkgo biloba er rig på antioxidanter, som bekæmper hjernen celleskader og virkningerne af frie radikaler. Antioxidanter er blevet påvist i undersøgelser at reducere risikoen for at udvikle Alzheimers og demens. Selvom ginkgo biloba kan bidrage til at forbedre hjernens sundhed på denne måde, idet ginkgo biloba alene er ikke nok til at nå disse resultater. Vi har brug for hyppige doser af antioxidanter for at få det fulde udbytte, så spiser masser af frugt og grøntsager samt.
  3. Ginkgo biloba og blodplader klumper. Ginkgo biloba kan forhindre blodplader i blodet klumper sammen og danner en blodprop, der kan forårsage ikke kun hjerteanfald, men også slagtilfælde. Under et slagtilfælde, er blodtilførslen til hjernen afbrydes, forhindrer nødvendige ilt i at nå det. Ved at reducere trombocytaggregation, ginkgo biloba forbedrer hjernen sundhed ved at reducere risikoen for slagtilfælde.
  4. Ginkgo biloba og hukommelse. Generelt en højere dosis anbefales for at forbedre hukommelsen, selvom undersøgelser er modstridende, om ginkgo biloba afgjort forbedrer hukommelse og koncentration. Den slags absentmindedness at alle raske mennesker lider fra tid til anden kunne bekæmpes ved ginkgo biloba især hvis hukommelseshuller og dårlig koncentration skyldes lavere blodtilførslen til hjernen. Nogle gange er tilfældet, og det er noget en læge kan diagnosticere. Medmindre du er på antikoagulantia eller er gravid, det er helt sikkert for dig bare for at prøve ginkgo biloba for dig selv uden at konsultere en læge. Se om det hjælper dig med at huske at vande planterne og returnere din mors telefon opkald!
  5. Ginkgo biloba og Alzheimers. Ophidselse over ginkgo biloba som et våben mod Alzheimers er blevet hærdet af modstridende undersøgelser også. Som tidligere nævnt findes antioxidanter i ginkgo biloba og frugter og grøntsager kan mindske risikoen for nogensinde lider Alzheimers. Selvom effekten af ​​ginkgo biloba som Alzheimers behandling måske begrænset, kan ginkgo biloba muligvis hjælpe Alzheimers patienter forbedre deres hjernefunktion for en periode, hvis betingelsen er diagnosticeret tidligt.

Forskningen fortsætter i den igangværende indsats for at få fuldt helbredende potentiale ginkgo biloba. I mellemtiden, med mindre du er gravid eller tager antikoagulantia, bør du velkommen til at prøve ginkgo biloba på den korrekte dosis. Shop rundt, da nogle produkter vil forsøge at korte ændre dig på de gavnlige ingredienser (gå for produktet med flest flavonoider og ginkgolider).