Hvordan man kan danne en Garage Band

Dette vil have til at være ude lille hemmelighed ... Hvis du lykkes i at danne en garage band, kan du ikke nogensinde afsløre for nogen, at du søgte råd hos en online artikel - garage bands nødt til at opretholde deres unstudied, uberegneligt billede, efter alle. Tager tips fra en artikel online ville betyde en øjeblikkelig tab af garage troværdighed!

 1. Finde bandmedlemmer. Du vil ikke have så meget sjov at hænge ud i din garage ved dig selv. Finde bandmedlemmer kunne være så simpelt som at overbevise dine musikalske venner om, hvor fedt det bliver at danne bandet. Men du måske nødt til at annoncere samt.

  • Online. Populære websteder som Craigslist er et godt sted at starte.
  • Udskriv. Overvej også købe små rubrikannoncer i lokale aviser.
  • Gymnasier og universiteter er arnesteder for spirende musikere; prøv et kollegium avis så godt, eller endda sende udskriftseksempler annoncer i stærkt trafikerede steder i og omkring campus.
  • Target spillesteder. Tænk om lokale levende musik spillesteder. Annoncer omkring spillesteder, der er vært musikalske handlinger, hvis stil du gerne vil efterligne.

  Dine annoncer skal naturligvis give en måde for potentielle bandmedlemmer til at kontakte dig for at aftale et møde og audition.

 2. Så hvad slags instrumenter? Det er et spørgsmål om smag og mål. Nogle vælger en bare-bone følelse at skabe en rå, upoleret vibe i deres garage band, mens andre føler, at tilstedeværelsen af ​​en mindre ligetil instrument i høj grad bidrager til bandets særpræg (en af ​​grundene til orglet er en gave til rock bands) .

  Medmindre du forsøger at kortlægge nye område her (træblæser og xylofon garage band, anyone?), Du ønsker at inkludere en guitarist, en bassist og en trommeslager. Garage rock er typisk guitar-og-tromme-drevet, selv om der er undtagelser. Men uanset instrumenter, du beslutter dig for at inkludere, skal din musik ikke lyde orkestral på nogen måde, så du skal ikke oprette detaljerede arrangementer, der kræver alt for mange instrumenter at spille på et givet tidspunkt. "Wall of Sound" bør ikke være dit mål her.
 3. Praksis. Tror du nogen kan danne en god garage band, som folk gerne vil høre? Tænk igen - som enhver band, en garage band har brug for praksis for at være overbevisende. Alle kan afhente en økse og fornærme ørerne. Bedst til at få lidt raffineret, før du dykke hovedkulds ind i den primitive! Det tager øve at skabe en sonisk angreb, at folk ønsker at lytte til. Garage bands indeholder nogle virkelig talentfulde musikere, der er gode nok til at skjule deres talent bag lag af fuzz og beregnet rod. Da jeg var barn, jeg husker en garage band i vores nabolag - de var så slemt, at vi alle børn gik ind i midten af ​​vejen og hånede dem hver søndag som smurt. Børn spottende dit talent på hvad, for mange, er det mest velgørende dag i ugen? Generelt en tegn på, at du har brug for mere øvelse.
 4. Bare en akkord? Hvis du virkelig ønsker det på den måde, kan du gøre god garagerock ud af blot én akkord, men garagerock er langt mere mangfoldig end de fleste tror. Garage bands har spillet alt fra surfer musik til blues og jazz. Selvom rødder garage musik er i ukomplicerede grundlæggende elementer i 60'erne rock, har du masser af musikalsk territorium at udforske.
 5. Barnlige sjæle. Det hjælper at være en teenager eller twentysomething. Hvis du ikke er, så foregive du er en ung igen og udnytte, at ungdommelige naivitet du engang havde (sandsynligvis lettere for nogle end for andre). Haster, umodne kærlighed, vrede, dristighed og angst brændstof garage musik.
 6. Optagelse. Hvis du optager din garage band, husk at holde produktion værdier forholdsvis lav. Dette kan være den vigtigste tip. Jo mere poleret musikken lyder, jo mindre garagerock troværdighed har du. Når det er sagt, ikke begrave din mikrofon i trommesættet ... medmindre du virkelig vil.
 7. Nederste linje:. Ikke være prætentiøse jeg håber, du ikke forsøger at løse sult i verden eller bekæmpe intolerance gennem din garage band, med mindre vi taler om sult efter god musik eller intolerance af modige, no-nonsense rock. En garage band er mere elementært end cerebral, og bestemt ikke sig udenfor eller prætentiøst.

Men hvad ved jeg? De siger de, der ikke kan afspille musik skrive om det (i hvert fald tilfældet her). Gør hvad du inspireret til at gøre! Hvis du ønsker at prøve at træblæser og xylofon garage band, gå til det (hvis du tilføjer en cembalo til mix, kan du føde en temmelig ubeskrivelig version af "96 Tears"). Garage bands altid var - og er fortsat - om uafhængige, gør-det-selv, hjemmeavlede ånd. Så længe du udnytte den ånd og praksis din hale off, ingen (ikke engang en gruppe af kvarterets børn) kan ringe til din garage band alt andet end en succes.