Hvordan man kan bevare din brudekjole

Din brudekjole er en af ​​de vigtigste påmindelser om måske den mest specielle dag i dit liv, og du vil helt sikkert ønsker at bevare den. Efter alt, wouldnâ € ™ t du vil have det forblive i uberørt tilstand til den næste generation til at bære på deres eget bryllup? Her er nogle måder, du effektivt kan bevare din brudekjole:

1. Har din brudekjole professionelt rengøres. Dette er meget vigtigt, da youâ € ™ d ønsker din brudekjole til at være i så god stand som muligt i meget lang tid. Tag din brudekjole umiddelbart efter brylluppet (eller spørge nogen til at gøre det for dig), så pletter ikke vil være alt for svært at fjerne. Påpeg uanset områder, der har brug for ekstra behandling.

Itâ € ™ s bedst, at du vælger en rengøring, der har specialiseret sig i rengøring brudekjoler eller beklædningsgenstande, der er særligt sarte og har indviklede mønstre og perlebroderi. Støvsugeren skal bruge kemikalier, der er specielt fremstillet til sarte stoffer. De fleste regelmæssige tøj er behandlet med stærke kemikalier, som wouldn € ™ t være godt for brudekjoler. Du kan bede om henstillinger fra butik, hvor du har købt din brudekjole, eller fra dit bryllup planner, hvis du har en. Når brudekjole er professionelt renset, tage tid til at kontrollere, om der var nogen pletter eller mærker tilovers.

2. Vide, hvordan din brudekjole skal opbevares. Den bedste og nemmeste måde at gemme dit bryllup kjole er ved at folde det forsigtigt ind i en syrefri kasse. De bør også lægge syrefrit silkepapir mellem folderne i kjole at forhindre permanent rynker. Du kunne spørge fra de professionelle rengøringsassistenter, hvis de giver denne type kasse / væv med deres service.

Når folde din brudekjole til opbevaring, skal du sørge for, at den vigtigste overdelen af ​​kjole rettes ud og at der er så få folder som muligt. Husk, din kjole forblive sådan i lang tid, og så bør du folde det så pænt som du kan. Eksperter anbefaler, at du udfolde og genfolde kjole hvert par år til at undgå muligheden for rynker og folder, der danner i kjole. Når du gør dette, ita € ™ s bedst, at du bære hvide handsker, så den naturlige olie og snavs fra dine hænder wonâ € ™ t overførsel til din kjole. Sørg også for at fjerne alle tilbehørsdele, såsom skulderpuder og sved skjolde og holde dem på et separat sted.

3. Vide, hvad de skal gøre. Aldrig nogensinde placere mølpose eller andre barske kemiske elementer i nærheden af din kjole. Dette vil muligvis skade din kjole permanent.

Hæng aldrig din kjole i lang tid. Dette kan muligvis skæmmer eller slå formen på din kjole.

Forsegle aldrig kassen stramt. Din kjole skal bruge god luftcirkulation for den til at holde godt.

Læg aldrig boksen i et varmt loftrum eller i et fugtigt kælder. Extreme temperatur vil vise sig at være skadelige for din kjole. Itâ € ™ s bedst, at du bare holde din boks under din seng i dit soveværelse.

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder til effektivt bevare din brudekjole. Husk, at alle dine bestræbelser er det værd at overveje de uvurderlige minder, der kommer med den kjole. Held og lykke!