Hvordan man har en glødende ansigt, uden makeup

Under en ansigtsbehandling glød uden makeup kan være temmelig vanskelig at udføre. Normalt vil mennesker er afhængige af makeup til at trække ud en sexet og ulmende look, der lyser uanset belysning eller skygger. Ja, det kan gøres, og de ting at udrette det er ret enkle. Her er nogle vidunderlige og fantastiske forskønnelsesprodukterne tips til at sikre, at dit ansigt lyser op med en glød, selv uden hjælp af makeup.

  1. Hydrat ofte. Den enkleste tip til en naturlig glødende ansigt er faktisk vand. Ja, drikker tonsvis af det. Drikke masser af H20 dagligt kan i høj grad øge glød i huden, da vand vil tillade cellerne at være sund. Vand kan endda hjælpe med at reparere beskadiget hud. Det betyder, hvis du ikke har skadet hud, så er alt det vand, du drikker, vil konvertere til gløde magten. Sørg for at drikke mindst 8 til 12 glas vand dagligt. Hvis det er muligt, drikker mere end det.
  2. Vask og rens dit ansigt regelmæssigt. Det er klart, at drikke masser af vand er bestemt ikke nok til at opretholde din glød magt. Du vil helt sikkert ønsker at forøge din fugtgivende indsats med ordentlig hygiejne for at sikre, at din hud er snavs og bums-fri. Vask dit ansigt med en god ansigts vask eller sæbe mindst to gange om dagen. Vask det, når du vågner op og vaske det, før du går til at sove om natten. Hvis du føler, at dit ansigt føles klæbrig derefter vaske det så hurtigt som muligt. Sørg for, at dit ansigtsudtryk sæbe giver antibakterielle løsninger for at sikre, at dit ansigt er altid rent og klart.
  3. Exfoliate gang om ugen. Exfoliating din ansigtshud mindst en gang om ugen er en anden stor tip til dig hele tiden for at opretholde en lys og glødende ansigt. Vask dit ansigt, anvende nogle eksfolierende creme, og let børste dit ansigt med en hud buffer. Dette vil rense dine porer og gøre dit ansigt ser frisk og klar.
  4. Moisturize ofte. Tør hud kan gøre huden ser kedelig og kedelig. For en lys glød, vil du ønsker at sikre, at din hud er altid fugtig. Påfør fugtighedscreme ofte. Før du sover, og hver gang du udsætter din hud til de barske stråler fra solen. Sørg for at anvende solcreme, når du går ud i solen også. Du kan også vælge at få creme med solcreme integrerer så du rammer to fluer med ét smæk.
  5. Spis mere frugt og grønt. Frugt og grøntsager rige på C-vitamin, D og E samt zink er de bedste fødevarer til at muliggøre glødende ansigtshuden. Når dette er sagt, skal du sørge for at spise flere appelsiner, æbler, bananer, tomater, broccoli, spinat og andre naturlige fødevarer, der er høj med disse vitaminer og mineraler. Hvis du canâ € ™ t opretholde denne diæt, kan du vælge ved at tage multivitamin kapsler i stedet.

Alle disse tips vil bogstaveligt gøre dit ansigt glød på ingen tid. Hvis du kombinerer disse med regelmæssig motion, så kan du fremskynde processen. Før eller senere, med disse tips til din rådighed, vil du aldrig behøver at bruge makeup til at ligne en berømthed.