Hvordan man har en børnevenlige Super Bowl Party

Forberedelse af en super-sjov Super Bowl Party for børnene vil være en stor oplevelse for hele familien at nyde. Du kan smide dit eget parti i dit eget hjem med bare dig og dine børn eller invitere dine venner og naboer med børn at deltage i løjerne. Efter at have læst denne artikel om, hvordan man har en børnevenlige super bowl fest, er du sikker på at gøre partiet youâ € ™ ll være at kaste en mindeværdig begivenhed eller endda skabe en ny familie tradition.

  • Itâ € ™ s alt om teamwork. Ligesom fodbold, kan teamwork gå langt. Tildele opgaver til familiemedlemmer til festen. Du skal bruge alle de hænder du kan få for invitationer, dekorationer, kostumer og mad.
  • Lad børnene forberede invitationer og dekorationer, hvis du invitere andre personer til at deltage i dit parti. Da ita € ™ s kommer til at være en fodbold-tema fest, har børnene tegne eller skåret ud fodbold relaterede billeder for dekorationer, hænge streamers og balloner på spillestedet. Få dem sende fodbold-formede invitationer til dine gæster.
  • Vælg en god tid og dato for partiet og har invitationerne sendt ud på forhånd. Indstil tiden for partiet forud for selve spillet for part aktiviteter før selve spillet. Bekræft fremmøde af gæster på forhånd, så du kan forberede nok mad og drikkevarer til dem.
  • Drej begivenheden i en kostume fest. Har alle kommer i deres foretrukne teamâ € ™ s trøjer eller farver. Giv ud priserne for de mest kreative eller sjoveste kostume.
  • Liste ned fødevarer og drikkevarer, der skal forkyndes for partiet. Forbered en række kid venlige fødevarer til partiet og spørg dine børn, hvad de gerne vil se på menuen. Whatâ € ™ sa super bowl part uden hotdogs, hamburgere, tacos og chips, bare for at nævne et par stykker? Til dessert, smider i farverige slik (placeret i flere skåle), cupcakes og kager i de forskellige teamsâ € ™ farver, eller endda en chokolade fondue. Du kan forberede maden selv, og har børnene hjælpe til i køkkenet, bestille dem forud for tid, eller endda har en sammenkomst med inviterede venner og naboer. Det er bedre at forberede lidt mere mad og drikke end til at mangle disse senere.
  • Brug engangsartikler. For en nem tid fastsættelse op efter festen, bruge engangs tallerkener, glas og bestik.
  • Forbered nogle pre-game aktiviteter. Inden selve spillet, kan du forberede sjove spil for børn og selv voksne til at spille. Kast børnene i en fodboldkamp, ​​skjule fodbold, eller en fodbold forhindringsløb i baghaven.
  • Forbered præmier til vinderne og trøst præmier til taberne. Disse præmier behøver ikke være store eller dyre. Du kan give samlekort, krus, t-shirts eller fodbold hætter.
  • På Super Bowl dag, så sørg for dekorationer, præmier, fødevarer og drikkevarer er klar. Sæt maden på på en buffet tabel ikke alt for langt væk fra, hvor du vil holde øje spillet for let adgang.

Få at videokamera eller kamera klar til at fange alle de sjove og erindringer, og skyde væk. Have det sjovt på din Super Bowl Party!