Hvordan man har alle de kreative ideer du nogensinde har brug

Har du lyst til den store grund til at du ikke er mere kreative, er fordi du bare ikke har nok gode ideer? Eller at du ikke har nok idéer overhovedet, god eller på anden måde!

Her er 3 trin til at have alle de kreative idéer, du nogensinde har brug for ...

  1. Åbn dine sanser. Det første skridt til at have flere ideer er at øge din bevidsthed om alt omkring dig. Vi hver oplever verden gennem vores 5 sanser, og på én gang, de fleste eller alle disse bliver stimuleret på en eller anden måde. Men vi ofte gå om vores daglige rutiner, som om vi er iført en deep sea diver hjelm. Fyldt med mudder! En god måde at begynde at tune ind i dine sanser igen er at tage dig selv et sted med masser af ekstern aktivitet foregår, så bare sidde og absorbere, hvad der er omkring dig, med fokus på bare én forstand ad gangen. Tag en notesbog og notere ned hvad du oplever gennem din følelse af syne, så vil din lugtesans, og så videre. Denne øgede åbenhed over for stimuli omkring dig vil føre til en strøm af nyt materiale for idéer.
  2. Indfange hele essensen af en idé. Næste er at forvise den myte, at du aldrig har nogen ideer. Ideer danner, opløse og reformere i dit sind hele tiden. Men hvis du ikke fange dem, når de vises, du glemmer dem så hurtigt som de kom, og det føles som om du aldrig har nogen ideer i første omgang. Medbring en lille notesbog med dig at optage dine ideer, så snart de ser ud. Vær sikker på at indfange hele essensen af ​​ideen, også. For eksempel ikke bare skrive ned "historie om pigen med farvekridt," skrive noget mere som: "pige, blond, rottehaler, rød kjole, magiske oliekridt, trækker genstande og følelser, magiske eventyr." Så når du vender tilbage til tanken, vil du huske alle de farver og liv, du havde, da idéen først dukkede op.
  3. Gå med den naturlige energi. Så du er mere åben for ideer, og indfange dem, da de kommer til dig så fuldstændigt som du kan. Hvad så? Når det kommer til udviklingslandene ideer, er der en almindelig fejl, vi gør, som fører til frustration og kreativ blok. Vi går til vores bog af tilfangetagne idéer og forsøge at fuldt ud at udvikle hver idé én efter én i den rækkefølge, vi fangede dem. Det fungerer ikke. I stedet bladre gennem dine ideer, indtil du finder en, der springer ud, der virkelig ophidser dig. Luk derefter bogen, og gå med den naturlige energi, du føler med den idé, der forlader alle andre til en anden gang. Du vil aldrig have tid til at udvikle enhver idé du fange, så det giver mening at udvikle dem, at du mest inspireret af.

Følg disse 3 trin og du har flere ideer, end du nogensinde får brug for at arbejde med!

Vil flere store artikler, tips og øvelser for at hjælpe dig være mere kreativ? Så tilmeld dig til "Opret Create!" - Kreativitet Coach Dan Goodwin gratis to gange om måneden ezine - i dag, og få din gratis kopi af handlingsplanen Workbook "eksplodere din kreativitet!". Bare hovedet over til www.CoachCreative.com

Vil flere store artikler, tips og øvelser for at hjælpe dig være mere kreativ? Så tilmeld dig til "Opret Create!" - Kreativitet Coach Dan Goodwin gratis to gange om måneden ezine - i dag, og få din gratis kopi af handlingsplanen Workbook "eksplodere din kreativitet!". Bare hovedet over til www.CoachCreative.com.