Hvordan man griber koldlæsning Fungerende Auditions

Hvordan man griber koldlæsning Fungerende Auditions

Koldlæsning læser højt fra et script, uden forudgående øvelse, studier eller praksis. Ofte aktører opfordres til at gøre en kold læsning at tillade støbning direktører at måle deres udøvende evner. Koldlæsning er en af ​​de mest frygtede dele af audition processen. Selv erfarne aktører undertiden mislykkes under en kold læsning session. Vel vidende, at ikke mindske din nervøsitet, men. Du kan enten forkludre audition eller prøve nogle beroligende teknikker til at genskabe din balance og fokus. Før en audition skal du gøre følgende:

 1. Har nogle dybe åndedrætsøvelser i et roligt hjørne, lukke øjnene og tage i en lungful af luft, holde den i et par sekunder, før langsomt frigiver den. Gør dette flere gange, indtil du kan føle dig slappe af.
 2. Fokus dit sind på din nuværende mål - at passere audition og få del.
 3. Forestil dig selv på scenen og viser direktøren og støbning besætning hvad du kan gøre. Du har været praktiserende og perfektionere din præstation i lang tid. Nu har du chancen for at sætte det i praksis.
 4. Befri dit sind din frygt. Inviter positiv energi ved at tænke på, hvorfor du ønsker at passere audition, hvilke fordele at få den del vil gøre for din karriere, og hvad det vil tilføje til din udvikling som skuespiller.
 5. Slappe af dine muskler. Lad armene hænge løst ved din side. Ryst dem fra skuldrene, indtil du føler spændingen forlade gennem hånden.

Det er nu din tur. Du har betydeligt faldet til ro og indsamlet dine tanker. Der er flere henvisninger til at observere, når du laver en kold læsning. Disse vil tjene dig i god stedet for nu og i fremtiden.

 1. Når du har scriptet, hurtigt læse det og afhente det vigtigste punkt om din karakter. Huske den vigtigste linie, der markerer passage med tommelfingeren, så du ikke gå tabt. Direktøren og støbning besætning skal se dine udtryk, som du levere dine linjer. Du kan kigge på scriptet igen, hvis linjerne er for lange til at lære udenad. Det er ikke muligt at huske lange linjer af monolog samme.
 2. Lyt nøje til, hvad instruktøren siger. Han kunne have dig til at levere den linje på en anden måde eller være beskrive karakter anderledes end hvad din idé var. Kunne tilpasses. Må ikke insistere på at gøre det på din måde. Det vil hurtigt få dig afvist.
 3. Hold din kropsholdning afslappet. Hurtigt komme i karakter og levere dine linjer uden at se på direktøren eller kameraet. Hvis du nødt til at læse med nogen, fokusere din eneste opmærksomhed på den person, der læser med dig.
 4. Flyt rundt, hvis scriptet kræver det. Må ikke bare stå stille på det samme sted.
 5. Reagere på, hvad den person, der læser med dig siger. Ansigtsudtryk, kropsbevægelser, endda en smule stilhed er mere veltalende end verbalt talte ord.
 6. Hvis direktøren beder dig om at gøre en anden levering, tager det som positivt kompliment og gøre som instruktøren spørger. Dette er et tegn på, at instruktøren har set noget i dig, at han ønsker at udforske.
 7. Hold karakter op til slutningen af ​​en kold læsning og indtil du forlader scenen. Være høflig og takke direktøren og støbning besætning. Dette viser din professionalisme.

Som skuespiller, kan du ikke rigtig slippe en kold læsning. Det er en væsentlig del af at være skuespiller. Hvordan du nærmer dig audition er hvad der gør dig en professionel. Lad et gammelt ordsprog guide dig - øvelse gør mester.