Hvordan man griber en potentiel Dato

Nogle store steder og måder at møde en potentiel mage er at deltage i en klub eller gym, få oprettet af venner, så prøv online dating, gå til sportsbegivenheder, gå til koncerter, gå i kirke, vedtage en hund til at gå i parken, tage en ny klasse, og socialisere til fester. Tidspunktet for at møde en potentiel mage ligegyldigt så meget som blot at være aktiv og socialt samvær.

Hvordan man griber en potentiel Dato

  1. Hold dig afslappet. Spørg en potentiel mage ud for en afslappet dato for første gang (som for kaffe eller frokost), og hvis det går godt, bede om en anden dato. Må ikke bede ham om at en film på den første date. Vælg noget, hvor de to af jer kan lære mere om hinanden gennem samtale eller en aktivitet, du både nyde.
  2. Ophold behageligt. Sørg for at du spørger en potentiel mage i en behagelig placering eller ring ham på et passende tidspunkt. Det er bedst at spørge en dato i private, ikke når han er med sine venner eller forretningsforbindelser. En oplagt regel er at ikke at spørge ud nogen, der synes at være en dato og sørg for at han ikke er gift eller har begået. Hvis du spørger en person ud og siger han, "ja", så sørg for du straks bekræfte et møde tid og sted.
  3. Flirt. Når du spørger en potentiel dato ud, flirt. Smile, magert mod ham, gør langvarig øjenkontakt, taler positivt, og bede ham masser af spørgsmål om sig selv. Vigtigst er det, være en god lytter. Undgå at spørge en potentiel mage ud via e-mail eller tekst for første gang, fordi det simpelthen er for upersonlig. Skrivning af en note at lade ham vide, hvad en stor tid du havde i klassen eller sidste gang du mødte og derefter beder ham personligt senere er meget bedre.
  4. Vær kreativ. Undgå blot at spørge en potentiel mage, "Vil du gå ud på en date?" Vær kreativ og find ud af, hvad hans interesser er, og hvilken type mad, han kan lide, så du ender med at gøre noget, du både nyde. Finde ud af om en persons interesser vil hjælpe med at bestemme, om du vil være forenelige på længere sigt.
  5. Må ikke være alt for nøjeregnende. Undgå vises desperate eller du vil komme på tværs som desperat. Prøv at lyde så afslappet som muligt. Nogle eksempler er: "Jeg har 2 billetter til en begivenhed. Vil du slutte sig til mig?" eller "Hvorfor har vi ikke mødes til kaffe eller frokost i næste uge?" Smile, have det sjovt, og være venlige. Der er ikke noget mere tiltrækkende end charme. Vær forberedt på enten en positiv eller negativ respons. Hvis han siger, "nej", ikke bekymre dig om det og komme videre. Du har sikkert gjort denne persons dag ved flatterende ham bare ved at spørge ham ud.

Hvorvidt en dato accepterer din invitation eller ikke er ikke den afgørende faktor. Hvis du har gjort dit bedste og brugte de ovennævnte teknikker til at nærme din potentielle date, så har du givet din alle. Der kan være andre grunde til, hvorfor han ikke acceptere dit forslag (ukendt for dig), så du skal ikke tage det personligt og gå videre til den næste. Held og lykke.

Stephany Alexander, Forfatter direktør / Grundlægger af http://www.WomanSavers.com
Verdens største Database Rating Mænd