Hvordan man gør en Face Peeling på din egen?

Periodisk peeling er afgørende, hvis du ønsker at beholde dit ansigt hud i perfekt stand så længe som muligt. Lad os € ™ s finde ud af, hvad peeling er, og hvad det er nødvendigt for. Hud har et antal lag; det ydre lag af huden består af tynde hornceller. Disse celler exfoliate kontinuerligt. Processen med de døde celler skrælning off kroppen er helt fysiologiske, det sker, når vi vasker eller tørre vores ansigt, en rask person ikke engang mærke til, når den skaller finder sted. Nogle mennesker, dog erfaring slasket, bleg med grålige nuancer hud.

Hvordan man gør en Face Peeling på din egen?

Målet med Peeling

Processen bliver vanskeligere som vi alder så godt, da det lag af hornceller bliver tykkere. I de tilfælde, vi er dem, der kan hjælpe kroppen slippe af med de nekrotiske celler. Den peeling behandling er specielt oprettet til dette; det er processen med at fjerne døde celler for at forbedre den naturlige forlængelse huden.

Microdermabrasion

Kosmetologer på skønhedssaloner har særlige metoder, for eksempel metoden til microdermabrasion. Men det er ikke nødvendigt at betale enorme summer for et ansigt rengøring. Du kan gøre peeling derhjemme på din egen så godt. Der er mange specielle fløde opskrifter. Disse cremer kan indeholde hvide ler, mandel flager, jordforbundne tjerkessisk valnøddeskaller, hav eller flod sand og salt, samt blandinger af frugt syrer eller marine alger.

Bran Home Made Cream til at gøre det Peeling

Hud sagtens kan rengøres derhjemme ved hjælp af klid eller krumme af den sorte brød dyppet i opløsning af vand med bagepulver og borsyre. Til udrensning kan du også blande en spiseskefuld revne gulerødder med så meget af olivenolie og semulje. Påfør cremen og lad på ansigtet i 20 minutter, når tiden er gået, roll cremen ud med fingerspidserne. Sørg for at anvende nogle fugtighedscreme efter indgrebet.

Please, være varsom med ikke at misbruge peeling. Behandlingen kan udføres ikke mere end en gang i to uger.