Hvordan man gør en Chest Fly

Brystet flue er en stor øvelse for at styrke og tone musklerne i brystet. For at udføre det ordentligt, er det vigtigt, at du har den rigtige type bænk for at opnå optimale resultater. Når den grundlæggende brystet flyve bliver for let, så prøv skiftevis hænder for at ryste op din træning.

Om brystet Fly

Før du går om faktisk udfører brystet flyve, er det vigtigt at forstå, hvorfor denne øvelse er godt og hvad muskler det styrker. Brystet flue er en stor øvelse for toning og styrke brystfinner muskler, samt triceps og skuldre. Denne øvelse tilføjer definition på disse muskler, og øger stofskiftet i kroppen på grund af en stigning i mængden af ​​muskelmasse, det giver. Endelig denne øvelse bidrager til at styrke og støtte kraveben, gør det en stor øvelse for folk, der for nylig har oplevet en skade på denne del af deres krop.

Placer din krop for brystet Fly

For at udføre brystet flyve, skal du først finde en stor bænk, som at gøre øvelsen. Ideelt set bør bænken komme op til ca. midtpunktet mellem dine knæ og lår. Lagde sig på denne bænk, med din krop placeret mod den ene ende. Dit hoved, hals, torso og bagdel skal hvile komfortabelt, med benene ud for enden af ​​bænken. Dine knæ skal være bøjet med fødderne fladt på gulvet. Hold en håndvægt i hver hånd. For at starte, skal dine albuer være bøjet og håndvægte skal hvile på eller i nærheden af ​​dit bryst.

Udførelse af Chest Fly

Tag et par dybe indåndinger, afslappende din krop, før du rent faktisk udfører øvelsen. Kig direkte op i loftet, og holder din ryg i stor tilpasning. Som du indånder, langsomt udvide dine albuer ud til siden. Du bør gøre en "T" med overkroppen. Udånder, mens du omhyggeligt bringe håndvægte sammen over midten af ​​brystet, hvilket gør en "regnbue". Når håndvægte kommer sammen, langsomt bringe dem tilbage til deres udgangsposition. Udfør 10 gentagelser af denne øvelse, før du tager en kort pause. Gør to flere sæt af 10 gentagelser.

Øge intensiteten af ​​brystet Fly

Når denne øvelse begynder at være for let, er det vigtigt at øge intensiteten for at se resultater. Du kan gøre dette gennem en række metoder. Prøv først skiftevis vægtene. Bring begge håndvægte til deres opretstående stilling over midten af ​​brystet. Sænk forsigtigt håndvægt i højre hånd ud til den udstrakte position, og derefter langsomt løfte den op igen over midten af ​​brystet. Gentag den samme proces med håndvægt i venstre hånd. Gør 10 gentagelser med hver hånd. Denne øvelse er sværere, fordi det tvinger dig til at holde håndvægte i en længere periode, hvorved der produceres større muskeltræthed.