Hvordan man gør en Cable Trunk Twist

Kablet trunk twist er en stor øvelse, der kan bidrage til at styrke musklerne i lænden og maveregionen. Sørg for at bruge forsigtig, når opsætning af kabel maskine for at opnå optimale resultater. For en ekstra spark, kan du prøve at indarbejde en Bosu i din træning.

Hvordan man gør en Cable Trunk Twist

Om tilslutningskabler Trunk Twist

Kablet trunk twist er en stor øvelse at tilføje til enhver træning. Denne øvelse er specielt designet til at styrke de abdominale og skrå muskler, men kan også tilføje muskeltonus og øget styrke til musklerne i lænden. Dette er en stor øvelse for folk, der er på udkig efter en ny type abdominal workout, forsøger at komme ud af en lavere rygskade eller ønsker at tilføje definition til deres skrå muskler.

Positionering din krop

For at kunne udføre et kabel kuffert twist, skal du først konfigurere udstyret på den rigtige måde. Find en høj kvalitet kabel maskine, og flytte en af ​​armene på kablet maskinen, så den er placeret i en højde, der svarer til dine skuldre. Stå med ryggen til kablet maskine, med fødderne afstand ene fod fra hinanden og tæerne pegende fremad. Nå begge arme over til en af ​​de kabel håndtag, f.eks håndtaget på højre side af kroppen. Venstre arm skal strækker sig over forsiden af ​​din krop, med begge hænder fast holder i håndtaget. Din torso bør snoet smule, pegede i retning af kablet håndtag.

Udførelse af en kabel Trunk Twist

Tag et par dybe indåndinger. Se på dine hænder, og som du udånder, omhyggeligt vride din torso, holde dine arme lige og bringe din krop tilbage i korrekt justering. Du skulle nu stå tall foran kabel maskine med ryggen lige og dine arme forlænges foran din krop, stadig holder på kablet håndtag. Langsomt twist tilbage til den oprindelige position. Udfør denne øvelse 10 gange, før du tager en kort pause, og derefter gøre en anden 2 sæt. Udfør 3 sæt af 10 gentagelser med armene over den modsatte side af kroppen.

Øge intensiteten af ​​Cable Trunk Twist

Når den grundlæggende øvelse bliver for let, er det vigtigt at ryste det op for at opretholde fremskridt. For at gøre det grundlæggende kabel bagagerum twist sværere, så prøv at udføre det med lukkede øjne. Dette tvinger musklerne i din kerne til at arbejde meget hårdere, og derved øge intensiteten af ​​øvelsen. Desuden øge antallet af gentagelser, der udføres i hvert sæt vil også øge vanskeligheden.