Hvordan man gør en Cable Chest Fly

Kablet brystet flyis en stor øvelse for begyndere, der er interesseret i at styrke musklerne i deres bryst, triceps og skuldre. Hvis du vil tilføje en ekstra "pift" til din træning, kan du overveje at medtage en Bosu. Det er garanteret at få dig til at arbejde hårdere!

Om Cable Chest Fly

Kablet brystet flyve er en stor øvelse, der er relativt enkelt at gøre, og kan give masser af resultater, når udført korrekt. Som navnet antyder, denne øvelse er med til at tone og styrke musklerne i brystet, men også rettet mod triceps og skulder muskler. Da brystfinner muskler i brystet er nogle af de største i kroppen, hvilket øger deres masse vil resultere i en øget stofskifte, og derfor hurtigere kalorie brænde, hvilket gør det især vigtigt for folk, der er interesseret i at tabe.

Placering af organ for Cable Chest Fly

For at kunne udføre kabel brystet flyve, skal du først finde den rigtige type udstyr. Denne øvelse skal udføres på et kabel maskine, der har arme, der kan flyttes til forskellige højder. Ideelt, når du udfører denne øvelse armene skal flyttes til cirka skulderhøjde. Hold et af håndtagene af kablet maskine i hver hånd, med ryggen til kablet maskine. Kig ned på dine fødder. De bør være omkring en fod væk fra hinanden, med dine tæer vender fremad. Sørg for at din krop er relativt på linje med armene på kabel maskine, så de er ikke trækker dig tilbage.

Udførelse af Cable Chest Fly

Dette er en forholdsvis simpel øvelse at udføre, selvom der er nogle grundlæggende retningslinjer, der skal holdes for øje. Tag et par dybe indåndinger, før du udfører øvelsen, for at slappe af din krop. Som du ånder ud, langsomt bringe begge hænder holder håndtagene sammen foran kroppen, hvilket gør en "regnbue" form. Når håndtagene kommer sammen, omhyggeligt slappe dem tilbage til den oprindelige position. Udfør 10 gentagelser, før du tager en kort pause. Gøre en anden 2 sæt af 10 gentagelser hver.

Øge intensiteten af ​​Cable Chest Fly

Efter et stykke tid, du kan ønske noget lidt mere udfordrende. Hvis dette lyder som dig, ikke ærgre sig. Der er en række måder, hvorpå du kan øge intensiteten af ​​kablet brystet flue. En let måde at gøre dette på er ved at lukke øjnene, mens de udfører øvelsen. Gør dette tvinger dig til at engagere musklerne i din kerne mere fuldstændigt, hvilket giver dig en mere udfordrende træning. Du vil blive overrasket over, hvordan denne lille ændring kan virkelig øge mængden af ​​vanskeligheder involveret i denne øvelse.