Hvordan man genkender Typer af serveringsskeer

Hvordan man genkender Typer af serveringsskeer

En af de mest almindelige tabel raffinementer bruger betjener redskaber såsom betjener skeer, der betjener gafler, og betjener plader. Derfor, uanset hvor du er i verden, dette emne er fortsat et af de mest interessante, selvom det kan være en meget let en. Nu kende de forskellige typer servering skeer eller servering bestik må ikke redde dit liv. Men at vide dette vil i det mindste spare dig fra skam, når foran en mærkelig spisebord med forskellige servering skeer. Så bortset fra at lære at bruge de gafler og bestik, lærer også, hvordan du bruger de følgende betjener skeer, også:

  • Slev. Dette serveringsske type kan variere i design, men du kan ofte finde dette får en langt håndtag fastgjort til en skålformet skeen. Sin særegne form er ikke kun om mode, men for funktion også. Gennem sit design, kan en slev bekvemt scoop og tjene lækker suppe. Dette serveringsske varierer også i størrelser, men den største typisk måler omkring en fod i længden.
  • Spsk. Du hører ofte om dette serveringsske i madlavning shows, men det gør ikke primært arbejder for at måle. Dem, der bruges til at måle, er nogle gange en engangs sæt. Dette sæt består af forskellige Spoon størrelser, hvilket gør den ideel til måling. Også denne skeen tilhører den store skeen familien især brugt til servering saftige retter.
  • Berry Spoon. Dette er også en stor ske, der har en bred og dyb skål, ideel til dens hovedformål-servering bær. Det kan også anvendes til servering salat og saftige fødevarer.
  • Jelly Spoon. Du har ret, denne skeen bruges til at tjene gelé og andre frugt konserves. Det almindeligvis har en spids form, mens nogle gange kan have en meget ulige figur. Du kan også finde denne skeen inde i gelé krukke.
  • Mustard Spoon. Igen, dette ske antyder hvad det anvendes til servering sennep. Den er opbygget med en dyb langstrakt skål, der danner en skovl. Denne form er lige ret for servering sennep.
  • Sugar Shell. Nogle gange er denne lille serveringsske kaldet en ske sukker. Det bruges til at tjene granuleret sukker. Navnet "shell" kommer fra den fælles form, hvilket er en skål støbt i en muslingeskal form.

Uanset andre tabel etikette overbevisninger, de betjener redskaber, der er nævnt her, er allerede den mest almindelige. Måske den mest nyttige innovation i betjener redskaber er opfindelsen af ​​engangs skeer.

Interessant nok findes skeer, der er mere interessant. En salvelse ske, for eksempel, er blevet brugt til engelsk kongernes 'kroninger siden det 12. århundrede. Selv den fælles metafor "sølvske" betyder virkelig eksisterer. Dette er en lille ske lavet af sølv gives til et nyfødt barn at sikre barnets lykke.

Faktisk er der flere vidundere om emnet skeen hvis du kun forsøger at udforske dit køkken eller hjem Essentials sektionen i indkøbscentret. Du vil opdage forskellige former, farver, materialer, bruger og design af skeer. Med den lille viden, du har nu, gør du ikke i det mindste har brug for at være uvidende om de forskellige servering skeer og deres anvendelse på spisebordet. Du kan allerede få en ide om, hvor nogle skeer, bestik, der betjener bestik, der tjener ware, og betjener gafler bruges. Denne måde, vil du ikke få flov og folk vil ikke gå fornærmet blot på grund af forkert brug af servering skeer.