Hvordan man genkender Tidlig Heart Attack symptomer hos kvinder

Når vi taler om hjerteanfald, det billede, som øjeblikkeligt blinker i tankerne er, at en mand krammede hans bryst, falder på knæ, ude af stand til at trække vejret og dør på stedet. Hjerteanfald er normalt forbundet med mænd og sundhed rådgivning vedrørende symptomer og risici ved denne tilstand er ofte rettet mod mænd. Og dog, hvad folk ikke ved er, at flere kvinder dør af hjertetilfælde hvert år uden at blive behandlet, fordi symptomerne kom ubemærket og ukendt.

Hjerteanfald symptomer hos kvinder varierer med mændenes. De typiske hjerteanfald symptomer hos mænd almindeligvis kommer i form af smerter i brystet og åndenød. Med disse signaler, diagnose af hjerteanfald er lettere for mænd end for kvinder. Dette er grunden til, at flere mænd overlever hjerteanfald, fordi de straks genkende symptomerne og dermed i stand til at søge læge sundhed så hurtigt som muligt. På den anden side symptomer på hjerteanfald hos kvinder ofte kommer ubemærket og generelt betragtes som symptomer på milde sygdomme snarere end af en hjertesygdom.

Følgende tegn kan indikere hjerteanfald for kvinder:

  • Følelse af kvalme og svimmelhed
  • Smerter i maven især i den øvre del
  • Fornemmelse af en hel eller gasformig mave
  • Dårlig fordøjelse
  • Smerter på skulderen udstrålende gennem ryggen
  • Smerter og immobilitet af ekstremiteter
  • Hovedpine
  • Halsbrand
  • Pludselig følelse af udmattelse, træthed og svaghed
  • Forstyrret søvn

Hjerteanfald symptomer hos kvinder er meget uforudsigelig. Og ofte er symptomerne ofte forveksles som fælles eller milde sygdomme, der vil gå væk efter en vis mængde af sengeleje. Der er kvinder, der hellere vil sove off symptomer end gå ud for at se en læge. Sleeping off symptomerne er ikke tilrådeligt på alle, fordi der er fare for, at hjerteanfald kan udvikle hvilket resulterer ihjel under søvn.

Undertiden symptomerne ikke øjeblikkeligt medføre til hjerteanfald. En kvinde kan lide af halsbrand i mange dage eller uger før realisere tegn på hjerteanfald. Forstyrret søvn eller søvnløshed eller pludselig vågne op om natten i koldsved er også et meget tæt symptom på overgangsalderen, og dermed gør det svært for kvinden at skelne, om det er en hjertesygdom eller menopausale syndrom, som hun oplever. På den anden side hovedpine er altid betragtes som almindelig migræne, der kan behandles med smertestillende og en hurtig hvile eller lur, mens følelsen af ​​kvalme og svimmelhed ofte er forbundet med synsproblemer eller almindelig vertigo.

For så vidt som hjerteanfald symptomer hos kvinder er svære at skelne, den bedste måde for kvinder at overleve et forestående hjerteanfald er at konsultere en læge straks, hvis nogen af ​​de symptomer førnævnte blive en nagende indikation. Afhængig af alder en kvinde, bør regelmæssig lægekonsultation gøres for at overvåge sundhedsmæssige forhold. Kvinder i alderen 45 og derover burde allerede være på vagt over for muligheden for at udvikle hjerteproblemer dermed søger lægehjælp, når de oplever nogen form for fysisk ubehag vil arbejde i deres favør.