Hvordan man genkender Silent Heart Attack Symptomer

Visse personer er tilbøjelige til at opleve tavse hjerteanfald eller den slags hjerteanfald, som du ikke ville let mærke, som der er enten ingen symptomer eller symptomerne er meget mild og derfor ikke let bemærket. De, der lider af diabetes har en højere sandsynlighed for at opleve denne tavse hjerteanfald på grund af den manglende evne af deres krop til at føle smerte som deres nerver kan være blevet beskadiget.

Derfor er det vigtigt at være på vagt for eventuelle symptomer og tegn, som du kan opleve en tavs hjerteanfald. En række mennesker tror, ​​at de sande symptomer på hjerteanfald er skydning smerter i brystet og i armene. Dette er blevet brugt af medierne til at skildre en person, der lider af en alvorlig medicinsk tilstand. Det er dog normalt langt mere dramatisk og hyped end hvad en person kan opleve i en tavs hjerteanfald, selvom brystet smerter er et meget almindeligt symptom. Symptomerne indbefatter, men er ikke begrænset til, følgende:

  • Brystsmerter. Dette er den mest velkendte klage af patienter, der besøger skadestuen. Brystsmerter er også den mest almindelige symptom, som du vil opleve, hvis du har en ikke-tavs hjerteanfald.
  • Halsbrand. Denne tavse hjerteanfald symptom plager kvinder mere end mænd. Når du oplever dette symptom vil du føle brændende fornemmelse i den øvre del af maven.
  • Kvalme. Et andet symptom, som du kan opleve, er kvalme. Hvis du oplever dette sammen med de andre symptomer, der er beskrevet i her, bør du genkende dette som et tegn på tavs hjerteanfald. I nogle tilfælde kan dette symptom blive så alvorlige, at du også kan kaste op.
  • Klamhed. Det er blevet rapporteret, at nogle kvinder har oplevet klamhed i deres hud og samtidig have en tavs hjerteanfald. Klamhed er en tilstand, hvor huden vil føle fugtig.
  • Træthed. Folk, der oplever tavse hjerteanfald kan finde sig selv også oplever træthed eller træthed skyldes, at hjertet arbejder dobbelt tid under det øjeblik.
  • Svimmelhed. Observeret også blandt dem, der oplever tavse hjerteanfald er svimmelhed eller uklarhed. I nogle ekstreme tilfælde andre mennesker kan besvime under angrebet.
  • Pres. I stedet for den jagende smerte rapporteret blandt dem, der oplever tavs hjerteanfald, vil nogle kun føle en vis kedelig tryk i deres bryst.

Du kan være undrende, om din læge kan fortælle, hvis du havde en tavs hjerteanfald før. Svaret på dette er et ja. Din læge gennem en rutinemæssig EKG test kan identificere tidligere tavse hjerteanfald. Hvis thereâ € ™ s usikkerhed med resultatet af EKG test din læge foreslå, at tage en øvelse stress test eller en thallium scanning af hjertet til at scanne for bevis for hjertesygdomme.

Mindes om, at selv om det, du oplever, er en tavs hjerteanfald, bør du alligevel være bekymret med din tilstand og reagere proaktivt på at forhindre dette i at eskalere. Jo hurtigere du genkende tegn på tavs hjerteanfald jo hurtigere du får lægehjælp, og jo bedre er prognosen bliver.