Hvordan man genkender og behandling af søvnløshed Naturligvis

Søvn er en naturlig proces defineret som en tilbagevendende tilstand af reduceret opmærksomhed på det omgivende miljø. De vigtigste søvn funktioner er: restaurering af kropsfunktioner, syntese af protein og forebyggelse af apati. Mængden af ​​nødvendige søvn varierer fra individ til individ. Voksne har brug for syv til ni timers god søvn til at være opmærksom i løbet af dagen.

Der er mange søvn sygdomme såsom søvnløshed. Søvnløshed er en søvn problem defineret som manglende evne til at falde eller forblive i søvn. Psykologiske faktorer, stofmisbrug, bivirkninger af visse lægemidler, medicinske tilstande, såsom astma, en utilstrækkelig søvn miljø og en stressende liv er de populære årsager til søvnløshed. For nylig, NIH regnede med, at 50000000-70000000 amerikanere har søvnrelaterede lidelser. Næsten 25% af de ældre og ca. 10% af befolkningen lider af søvnløshed.

Trin 1

. Giv en god søvn miljø Principperne for en god søvn miljø er:

• Gør søvn tid og vågne op tid samtidig.
• eftermiddag nationale handlingsplaner bør være mindre end en time.
• Regelmæssig motion er meget nyttigt.
• Brug ikke din seng til at gøre noget undtagen søvn.
• Undgå at drikke alkohol, kaffe og te og ryge cigaretter natten.
• Spis middag, så du ikke går sultne i seng.
• Lav en time før sove en afslappende time.

• Sovepiller er farlige, medmindre lægen har ordineret. Sovepiller også mister deres virkning efter et par uger, hvilket fører til dårligere søvn. Brug af naturlige måder er mere sikkert.

Trin 2

Brug afspændingsteknikker og hypnoterapi. Læring afspændingsteknikker anbefales til søvnløshed syge til at hjælpe dem med at få ro og dyb søvn.

Trin 3

Prøv naturlægemidler kur. Kamille er en meget hjælpsom urt på grund af dens afslappende effekt. En kop kamille en time før sovende tilrådes. Humle urt har en gavnlig beroligende virkning og kan anvendes til behandling af søvnløshed. Baldrian er en anden urt med en beroligende virkning og bruges med succes i behandlingen af ​​søvnløshed. Urtete er mere sikker og effektiv end medicin til milde og moderate søvnløshed symptomer.

Trin 4

Behandling af søvnløshed med aromaterapi. Lavendel olie har en beroligende og beroligende virkning. Du kan tilføje nogle lavendel olie dråber til dit bad eller tage en let massage med nogle dråber af sin olie.

Inden der træffes nogen naturlig behandling, konsultere en læge eller sygeplejerske til råds.

Dr. Tamer er forfatter til "The Complete Guide til cupping terapi." Besøg ham på hans hjemmeside på http://www.cuppingtherapy.info.

Tips:

  • Afslapning teknikker og hypnoterapi er meget nyttigt for folk, der lider af søvnløshed.
  • Sovepiller er farlige, medmindre lægen har ordineret.