Hvordan man genkender og behandle fodproblemer i Youth Soccer

Fodbold, selv om det generelt har en lav skadeprocent (sammenlignet med andre high-impact sport), medfører det en risiko for uheld, herunder dem, der kunne føre til fodproblemer. Unge fodboldspillere generelt er mere udsatte, især da de stadig udvikler deres fysiske-motorik og balanceevne. Det betaler sig at vide, hvordan man genkender og adresse fodproblemer forårsaget af fodbold, for at sikre trivsel på dit barn.

  • Vide hvordan man kan forebygge fodproblemer. Itâ € ™ s bedst at før dit barn går i indgreb i fodbold, skal han have en høj grad af fysisk egnethed til at sikre, at hans krop kunne modstå større effekt og belastning. Han bør også gøre det til en vane at udføre opvarmningsøvelser, før du spiller, og han bør bære fodboldstøvler, der kommer med fødderne støtte, dæmpning og stødabsorbering, og trækkraft funktioner. Den ideelle fodbold sko skal også have følgende: en fleksibel forfod område, en bred sål, der er også lidt buet og tilstrækkelig plads til tæerne.
  • Anerkend fodproblemer. De mest almindelige symptomer på en fod problem forårsaget af fodbold er smerter, dunkende ankler, og hævelse. Disse kunne ske, når afspilleren kører, og hans fod pludselig rammer en bule på lige vilkår; når spilleren foretager en skarp drejning på området; eller når han vrider anklen, mens den kører. Et alvorligt-skadet spiller kan stadig være i stand til at gå, men med stor ubehag. Han skal vide, at når det sker, bør han straks hvile på bænken før skaden vokser i sværhedsgrad.
  • Kend de forskellige typer af fodproblemer. Der er mange typer af mund problemer forbundet med fodbold. Et eksempel er græstørv tå, hvilket er den opadgående drejning af storetåen. Dette er karakteriseret ved smerter og hævelse af storetåen, og behandling består af smertestillende og hvile. Et andet fælles fod problem er skade på tånegl, hvilket kan resultere til hæmatom (dannelse af blod under tånegl). En behandling til denne betingelse kunne involvere piercing af toenail for at dræne blodet, har indsamlet under den.
  • Vide, hvordan man behandler fodproblemer. Igen, resten er helt afgørende for den skadede spiller. Faktisk han så meget som muligt bør stoppe med at spille i ca. en til to uger efter skaden, og derefter gradvist genindføre sporten efter dette tidspunkt. Den langsigtede løsning vil afhænge af det særlige fod problem, der er ved at blive behandlet. For eksempel kan kronisk ankel forstuvning bekæmpes ved at styrke øvelser. Calluses der dannes over knogler kan behandles ved at anbringe puder over sål Playera € ™ s sko.
  • Consult en sports læge. Dette er for at kontrollere, om mere alvorlig indre skade. I nogle tilfælde, for eksempel, fodproblemer er symptomer på frakturer; Hvis dette er tilfældet, kan en støbt være nødvendig. Lægen bør være den, at diagnosticere den nøjagtige karakter af den skade, og for at give de rette behandlingsmetoder.

Da risikoen for skader kommer med enhver sport, så er det vigtigt, at du være opmærksom på de forskellige typer af skader, der kunne ske for dit barn, samt måder for at behandle dem. Det vigtigste er at lære nogle førstehjælp basics, og at tage ham til en god sports læge, når skaden opstår. Held og lykke!