Hvordan man genkender hjerteinsufficiens Symptomer

Under fysiske undersøgelser, læger normalt spørge, om der er et medlem af din familie, der har en historie af hypertension, højt kolesteroltal, og hjertesvigt. Oftere end ikke, nogle mennesker forsøger at skjule den reelle score fra vores læge for at undgå en række analyser og tests. Det er også en grund til, at i slutningen af ​​dagen, behandling for hjertesvigt er allerede for sent, og i den fase, hvor nogle kan være nødvendigt at bruge store penge for medicin.

Nedenfor er forslag til, hvordan man genkender kongestiv hjerteinsufficiens symptomer.

  1. Hvis du er vant til at køre kilometer og miles, så pludselig en kort gåtur bringer dig til åndenød og en følelse af træthed, skal du måske spørge dig selv, hvis du bare er stresset, eller bedre endnu, bede om en lægeerklæring . Dette kan føre til et mere alvorligt problem senere, så det er bedre at forebygge det snarest. Vær på vagt også, hvis du vækket om natten og finde dig selv forpustet.
  2. Engang imellem, kontrollere dit blodtryk. Dermed være sikker på at du er ordentligt udhvilet og din puls er på et normalt tempo, så det ikke ville påvirke aflæsningerne.
  3. Inflammation af ankler og ben eller abdomen er også en indikation af kongestiv hjerteinsufficiens, da kroppen er overbelastet med væske. Prøv at begrænse dit salt og væskeindtagelse og se, om dine ankler, ben og mave stadig er hævede. Hvis symptomerne nægter at gå væk, så er der en stor mulighed for, at du lider af en hjerte lidelse.
  4. Sædvanligvis er mennesker med kongestiv hjerteinsufficiens har svært liggende fladt i sengen, medmindre de er ikke rigtig komfortable med den holdning.
  5. Svimmelhed, besvimelse hændelser, og tegn på lav energi er de sædvanlige symptomer på hjertesvigt.
  6. Hvis nogen i din familie er i behandling for diabetes, hjerteanfald, eller hypertension, er det bedre at konsultere din læge og være ærlig med ham, så han kunne give dig den rigtige diagnose for din sygdom. Effektive diagnostiske undersøgelser omfatter EKG eller elektrokardiogram, røntgen af ​​thorax, og ekkokardiografi.

EKG'er og røntgenstråler hjælp til at erkende sandsynligheden for tidligere hjerteanfald eller væske omkring lungerne. Ekkokardiogram på den anden side er en type af ultralyd, der kontrollerer billedet af hjertemusklen, ventil strukturer, og blod strømningsmønstre. Hvis der ikke blev fundet nogen resultater på et EKG og røntgen, ekkokardiografi er den bedste løsning at identificere og analysere, om hjertet er forsvarsløse.

Behandling for denne form for sygdom kan variere afhængig af patientens alder og køn. Ovennævnte symptomer betyder ikke, at du har erhvervet syndromet. Det bedste system, endnu, er at søge råd hos din læge eller din hjertespecialist. Mest af alt leve en sund livsstil. Hvis resultaterne sige, at du har kongestiv hjerteinsufficiens eller der er mulighed for hjerteanfald, ikke får forstyrret. I stedet finder måder at forebygge eller helbrede denne lidelse, da hverdagen er der nye opdagelser, der kan hjælpe dig med at leve livet fuldt ud.