Hvordan man genkender hjernesvulst symptomer

Symptomer på en hjernesvulst kan findes personer, som kan faktisk ikke har hjernetumorer og kan variere fra person til person. Det anbefales, at hvis du oplever tilbagevendende symptomer, der er anført nedenfor, er det bedst at straks se din læge og få en hjernescanning at dæmpe din frygt.

På debut, symptomerne på en hjernesvulst er milde og gradvist bliver mere udtalt, da tumoren vokser. Da hjernesvulst udvikler og skrider frem, andre advarselstegn stige, men er ofte overset.

Disse er nogle almindelige symptomer, som ofte opstår hos patienter med en hjernesvulst:

Den første og mest almindelige symptomer er hovedpine, der normalt opstår og er mere intens i morgen og falde i intensitet i løbet af dagen. Den hovedpine opstå på grund af det øgede tryk forårsaget af tumoren inde i kraniet. Den hovedpine udløser kvalme og opkastning samt og forværres ved at bøje over eller når du går på toilettet. Hvis du søger medicinsk rådgiver, skal du sørge for at nævne til lægen, hvordan forskellige er de hovedpine du oplevede fra dem, du havde før.

Den anden er anfald, der opstår før en bekræftet diagnose stilles. Anfald kan ske, når en patient pludselig mister bevidstheden eller ud af det blå, ændrer adfærd og ufrivilligt mister muskel fornemmelse eller kontrol. Anfald som et symptom kan variere fra simple trækninger i musklerne, let rysten af ​​lemmerne til abrupte ryste, der kan blive voldelige eller endog et samlet tab af bevidsthed. Taleproblemer, synsforstyrrelser og stirrer ud i rummet er andre adfærd, der kan ses i en patient, der har en beslaglæggelse.

Selvom anfald kan være forårsaget af høj feber, slagtilfælde, epilepsi, trauma og andre lidelser, er det et symptom, som ikke bør ignoreres.

Svaghed i arme og ben, og mærkelige fornemmelser i dit hoved, hænder eller ansigt muskler, er andre symptomer på en mulig hjernesvulst. Nogle patienter pludselig falde genstande falde, eller vise en asymmetrisk ansigtsudtryk, symptomer også på en mulig slagtilfælde. Disse symptomer betragtes som en nødsituation, og du behøver dig at gå til en skadestue for at søge behandling.

Observerede eller indberettes adfærdsmæssige og kognitive ændringer kan omfatte din manglende evne til at koncentrere sig eller finde de rigtige ord at sige, at gøre ting, der er upassende for situationen, miste tålmodighed eller ikke er til at tolerere givne situationer. Problemer med minder de seneste begivenheder er også symptomer på en mulig hjernesvulst.

Andre symptomer kan omfatte syn eller hørelse problemer. Det er tilrådeligt at have problemer med din hørelse eller syn kontrolleres omgående, da det er blevet bemærket, at øjet læger er i stand til at foretage en indledende diagnose af en hjernesvulst, når de ser i øjnene af en patient. De ser tegn på øget intrakranielt tryk og normalt anbefale yderligere undersøgelser.

De anførte potentielle hjerne tumor symptomer kan også være et resultat af andre lidelser, men det er kun en læge, der kan skelne. Det er tilrådeligt at indhente en udtalelse fra en autoriseret læge, når du oplever nogen af ​​de mulige hjerne tumor symptomer.

Hvis du tror, ​​der er noget galt, informere din læge, at du er bekymret, du kan have en hjernesvulst. Da hjernetumorer er sjældne, behøver primær pleje læger normalt ikke kontrollere for en hjernesvulst. De mener, de mere almindelige årsager til symptomerne. Nogle patienter har endda rapporteret, at de har haft symptomer i mere end en måned før den korrekte diagnose af en hjernesvulst blev lavet. For maligne hjernetumorer, kan en måneds forsinkelse i behandlingen føre til et dårligere resultat. Jo tidligere du er korrekt diagnosticeret, jo bedre.