Hvordan man genkender Heart Attack symptomer hos kvinder

Koronar hjertesygdom er en af ​​de mest alarmerende sygdomme diagnosticeret i en stor population af kvinder. Der er en masse af organisationer og institutioner i øjeblikket på udkig efter måder at uddanne og informere kvinder til at hjælpe med at forhindre og helbrede denne sygdom. For at nå deres mål, disse grupper løbende at implementere programmer og andre aktiviteter for at hjælpe med at skabe bevidsthed og uddanne kvinder om denne sygdom. Bevidsthed og være proaktiv kan være din bedste forsvar mod denne sygdom. Nedenfor er nogle oplysninger, som du kan få brug for at vide for at guide dig.

Et par minutter af brystsmerter eller ubehag. Brystsmerter eller nogen form for ubehag i midten af brystet er en af de mest almindelige symptomer på hjerteanfald. Disse angreb kan vare et par minutter, og smerter eller ubehag niveau kan variere. Nogle angreb kan være tolerabel og lidt ubehag kan mærkes kun på midten af ​​brystet. Hvis du jævnligt oplever dette, er det bedst for dig at have en check-up og rådføre sig med din læge.

Kommuniker smerten præcist til din læge. For effektivt at gøre dette, kan du gøre brug af en af de mest almindelige og nemmeste måder at vurdere smerte, som er den smerte skala. Denne teknik vil hjælpe dig og din læge identificere dit niveau af smerte gennem tallene 1 til 10. Det første niveau eller niveau 1 svarer til mindst smerte, du kan opleve og niveau 10 som den mest alvorlige. Vurdere din smerte og forsøge at mestre smerte skala til at hjælpe din læge.

Smerter på andre dele af kroppen. De fleste kvinder diagnosticeret med hjertesygdom rapporterede, at bortset fra smerte mærkes i brystet, de følte også smerter i skuldre, øverste del af ryggen, kæbe og hals. Det er bevist, at smerter i disse områder blev følte sig mere af kvinder end mænd diagnosticeret med hjertesygdomme.

Pludselig træthed og svaghed. Hvis du oplever pludselig træthed eller svaghed, og der er ingen indlysende grund til at dette kan ske, så kan det være et tegn på hjertesygdom. Det meste af tiden, vil dette symptom også ledsages af koldsved og kvalme eller endda opkastning. Baseret på forskning, disse symptomer opstår mere med kvinder diagnosticeret med hjerteanfald end mænd.

Det er også vigtigt at vide, at det meste af tiden, det er almindeligt forveksles som influenza, og det er bedst at besøge din læge, når du oplever disse symptomer, så du vil blive behandlet i overensstemmelse hermed.

Åndenød. Dette symptom kan eller ikke kan ledsage brystsmerter. Det er bedst at registrere tid og situation, du oplever dette for at hjælpe din læge finde årsagen.

Dit helbred skal være af yderste vigtighed, og den bedste måde at kæmpe hjerteanfald er gennem viden og bevidsthed. Læs disse symptomer omhyggeligt, og hvis du oplever nogen af ​​dem, være proaktiv og besøge din læge. Vurdere, hvad du føler, og kommunikere det godt med din læge. Husk, du har brug for at være åben og ærlig med din læge, så han kan give dig det bedste middel mod dit helbredsproblem.