Hvordan man genkender forskellige typer af hjertesvigt

Hjertesvigt eller hjertesvigt er en af ​​de førende årsager til død af voksne over hele verden. Dødsfald er ikke faldende, og de mennesker, der lider af denne sygdom, bliver yngre. Mens der er procedurer, lægemidler og hjerte behandlinger til rådighed til at opdage eller undertrykke koronararteriesygdom og koronar hjertesygdom, ordentlig pleje, såsom tilstrækkelig motion og en sund livsstil er vigtigt at holde tusindvis af hjerteslag væk fra denne livstruende sygdom.

En hjerteinsufficiens falder i to hovedkategorier, systolisk og diastolisk hjertesvigt.

  1. Systolisk hjertesvigt. Denne hjertesvigt betyder, at hjertet ikke er i stand til at optage. Når dette sker, er hjertet ikke så være i stand til at pumpe og cirkulere nok blod til kroppen. Undertiden tilstand kaldet pulmonal kongestion sker også sammen med en systolisk hjertesvigt, når blodet streaming til og fra hjertet og lungerne ikke er i stand til at opnå pres for at opretholde cyklus, således kan blod overdrevent strømme ind i lungerne.
  2. Diastolisk hjertesvigt. Denne tilstand opstår, når hjertet ikke er i stand til at hvile korrekt efter behov. Så når hjertet bliver stiv eller stiv, kan den ikke være fyldt med nok blod det kræver at fungere godt. Blod og andre kropsvæsker kan have tendens til at akkumulere i yderpunkterne af kroppen, såsom fødder eller ankler og skuldre.

Hjerteinsufficiens kan også klassificeres efter den side af hjertet, der er involveret:

  1. Venstre hjertesvigt. Den venstre side af hjertet er ansvarlig for fordelingen af ​​iltet blod fra lungerne til resten af ​​kroppen. Svigt i den venstre side af hjertet og derefter betyder, at der er iltet blodforsyning utilstrækkelig. Dette kan også være forårsaget af andre medicinske tilstande, såsom arytmi, hypertension, hjerteklap sygdom og kardiomyopati. Symptomer på denne sygdom omfatter åndenød, generel følelse af træthed, og væskeophobning i lungerne.
  2. Højre hjertesvigt. Forårsaget af de samme betingelser for venstre hjertesvigt, retten hjertesvigt betyder blod årsager overbelastning, da der ikke er nok tryk til at pumpe blodet tilbage op i hjertet og fortsætte cirkulerer i kroppen. Symptomer på denne sygdom omfatter generaliseret ødem, forstørret lever og væskeophobning.

Følgende er en liste over hjertesvigt, der anses for at være de bedste helbredelige typer: Ernæringsmæssige mangler relateret hjertesvigt, hypertension relateret, Diabetic kardiomyopati relateret, Drug-induceret kardiomyopati relateret, anæmi relateret, graviditet relaterede og beri beri relateret hjertesvigt.

Der er sjældne typer af hjertesvigt såsom Kokain kardiomyopati relateret, Myocarditis relaterede, Myxedema relaterede, Polycytæmia vera relaterede, carcinoid syndrom relaterede, og thiamin-mangel relateret hjertesvigt.

Der er mange årsager til hjertesvigt (uanset om akut eller kronisk hjertesygdom), og nogle af dem er endda medfødt, men vigtigere er, bør voksne med risiko tage ordentlige overordnede sundhedspolitik. Det er altid bedst at have regelmæssige helbredsundersøgelser. Kontakt din læge straks, hvis du oplever nogen åndedrætsbesvær eller smerter i brystet. Tidlig opdagelse er det første skridt i bekæmpelsen af ​​dette livstruende sygdom.