Hvordan man genkender de forskellige faser af Team Vækst

Hver enkelt, uanset hvor stor, hvor dygtige, eller hvor særlige, vil have behov for at være en del af et team til at fremme sig selv. Med henblik herpå det gamle mundheld â € ~no menneske er en Islanda € ™ er en fantastisk måde at forklare betydningen af ​​andre, betydningen af ​​et team. Holdet runder og grunde en persona € ™ s træk og karakter. Selvfølgelig vil der fungerer godt, hvis holdet omkring en person er et godt hold.

Et godt team er ikke noget, man udvikler natten, eller noget du får automatisk. Et godt team tager god tid at udvikle. Den tid, den indsats, og den følelsesmæssige investering i udviklingen af ​​et team er det hele værd, da hver enkelt fordele danner en god gruppe eller team. At være et godt hold, skal du vide, hvordan du kommer derhen; her er nogle tips om, hvordan man genkender de forskellige faser af holdet vækst.

  • Thereâ € ™ s nej jeg i team, men thereâ € ™ s ingen hold uden I. I begyndelsen af teamdannelse er med enkeltpersoner bunching sammen eller striber for et fælles mål. I første omgang vil medlemmerne forsøge at lære, hvad de er til holdet. Her teammedlemmer kender deres roller og deres opgave med enkle interaktioner. Denne del omfatter også de teammedlemmer til at gøre nogle enkelte værk først da de stadig føler hinanden. Da arbejdet og eksponering stiger, nogle grundregler og retningslinjer tage form, for at hjælpe holdet. Det er også vigtigt, at holdlederen bør etablere autoritet. Teamlederen skal være fast i retningen hold og træning.
  • Konflikter for et stærkere hold. Når holdet kommer ind på scenen, hvor teammedlemmer kan nu dele deres tanker og meninger, er det en fabrikat eller pause periode. Med udveksling af ideer og meninger, er det en kendsgerning, at ikke alle vil være enige hele tiden. Power kamp vil være meget udbredt på dette punkt. Det er vigtigt at give køligere hoveder til at sejre. Og lederen skal være en hæk fortaler for de regler og retningslinjer for at sikre, at ingen går ud af banen, herunder ham.
  • At få den kollektive hænge af det. På dette tidspunkt, den tredje Sang af gruppedynamik, holdet har allerede udviklet karakter nogle slags. Dette omfatter også nogle arbejdsvaner og værdier. Og uanset hvad udfordringer bør vanskeligheder og fjendskaber, der kom ud i den anden fase afgøres ved nu. Holdet leaderâ € ™ s opgave er nu at opmuntre sin gruppe hjælpere til at holde det gode arbejde og fortsætte med at vokse positive holdet træk.
  • Holdet vokser en sit eget liv. Efter gennemgår uslebne afgange og derefter positive omlægning holdet nu vokser endnu mere. Og væksten skal være gearet til en positiv retning. På dette tidspunkt, holdet har nu loyalitet blandt sine rækker. Dette er et meget vigtigt immaterielle element, der vil holde holdet limet til fremtidens udfordringer. Team medlemmer, på dette punkt, skal være behageligt i at dele og undervise andre gruppe kammerater. Med disse inden for systemer udvikler, lederen tager sig rollen som facilitator.
  • Enhver god historie skal komme til en ende. Sad er det er, det er virkeligheden i hver gruppe, som du vil tilslutte og støde. Den vil blive fremhævet af en fest for gruppens sejre. Det er også et perfekt tidspunkt for holdlederen at udtrykke taknemmelighed for samarbejdet og for veludført arbejde.

Efter hver gang brugt i et team, der hver enkeltpersoner kommer ud bedre for de har lært noget nyt og oplevet noget nyt. Kendskab til disse faser og stadier af gruppe udvikling vil hjælpe dig med at maksimere fordelene ved at deltage i en gruppe.