Hvordan man genkender Aspergers Symptomer

Aspergerâ € ™ s syndrom er en udviklingsmæssig sygdom, der påvirker børn. Børn med denne betingelse kan have svært ved at udvikle deres sprog og kommunikationsevner. Det er også en autismespektrumforstyrrelser (ASD), som har andre betingelser bortset fra Aspergerâ € ™ s, ligesom autisme, barndom disintegrative uorden og Rett syndrom. Hvis du tror, ​​at dit barn har svært ved at udvikle sine sproglige og kommunikative færdigheder, kan hun blive ramt af Aspergerâ € ™ s syndrom. Hold dine øjne og sind åbent for din childâ € ™ s situation. Her er nogle symptomer, som du kan observere, om dit barn har Aspergerâ € ™ s.

  • Undgår øjenkontakt. Dette er en af ​​de kontrollampe tegn til at holde øje med. Normalt, når du taler med hende, hun ikke opfylder dine øjne.
  • Klodset og ukoordineret. Da hun har forsinket udvikling kan hun synes klodset og ukoordineret end de fleste børn hendes alder. Hun kan snuble og falde ofte eller tabe ting, mens du holder dem.
  • Gentagne adfærd. Dette er en karakteristisk, at børn med en neurologisk lidelse har. Hvis dit barn vender sig igen og igen og synes ikke at føle dig svimmel, eller hvis hun kan lide at klippe hendes krop frem og tilbage, kan hun blive ramt af Aspergerâ € ™ s.
  • Peculiar adfærd. Hvis hun er omkring andre mennesker, kan hun udvise adfærd, som de fleste børn hendes alder ikke. Ligesom hun ikke ønsker at tale med nogen eller lege med børnene, eller taler i en formel sprog upassende for hendes alder.
  • Vanskeligheder med at kommunikere. Hun kan have svært ved at kommunikere med folk uden at bruge ord. Kropssprog er en hård ting at forstå for hende. Lær hendes grundlæggende ikke-verbal kommunikation, ligesom vinke hænder til farvel og nikkede hovedet for ja.
  • Obsession på et enkelt emne. Hvis du observere, at dit barn er optaget det meste af tiden med et enkelt stykke legetøj eller et element, ignorerer enhver anden ting, som hun har, kan hun blive ramt af Aspergerâ € ™ s.
  • Øget følsomhed. Børn med Aspergerâ € ™ s er meget følsomme. Dit barn kan blive forstyrret af høje lyde, stærke smag og teksturer. Selvom støjen ikke er alt for højt, at dit barn er. Da hun rundt, så sørg for at du ikke spiller høj musik.
  • Taler meget. Når du taler med hende, hun normalt går på om hendes foretrukne emne, som et stykke legetøj. Det er her, hun verbalizes hendes tanker. Ofte samtale med et barn, der har Aspergerâ € ™ s er ensidig. Hun er den eneste taler, og du kan næsten ikke svare på, fordi hun ikke giver dig tid til at reagere.

Selv børn med Aspergerâ € ™ s kan være forskellig fra de fleste børn, de er specielle alligevel. Hvis vi møder børn med denne betingelse, skal vi ikke gøre dem føler anderledes eller mindre end de andre børn. I stedet bør vi være meget mere opmærksomme på dem og deres behov. Da de har særlige behov, bør forældre sørge for, at de får alt det, de har brug for at gøre livet lettere for dem. Der er skoler, der appellerer til børn med specielle behov. Det betyder ikke, at børn med forsinket udvikling ikke kan gå i skole og lære. Hvis de lærer at styre deres tilstand, kan de være så normalt som alle andre.