Hvordan man forebygger Konkurs

I den nuværende volatile finansielle miljø, hvor værdien af ​​penge, dets tilgængelighed på markedet, og rentesatser alle er så meget svingende, og kreditorerne er tilbageholdende med at låne til usikre eller usikre individer, er det tilrådeligt at undgå konkurs, hvis man virkelig kan.

Nu ved vi alle, at en konkurs procedure i henhold til loven er med til udledning tidligere finansielle forpligtelser og tillader en frisk finansiel start. Dette medfører negative kredit rapporter, tilbageholdende udlejere, långivere, arbejdsgivere og et væld af un-villige bejlere til dit liv. Vil du virkelig ønsker at gennemgå års social forfølgelse, indtil du genvinde kreditværdighed? Nogle tanker, der kan være nyttige i denne henseende er ...

Omhyggelig og fornuftig økonomisk adfærd - Ja, er du sandsynligvis tænker, hvis jeg var omhyggelig og fornuftig allerede, hvorfor jeg ville være at læse denne artikel! Men for dem, der ikke tæt på en konkursbehandling, dette vil helt sikkert være nyttige, og for dem, der gennemgår det, helt sikkert det hjælper at være flittige indlæg gældssanering. Så sørg for dine udgifter ikke overskrider din nuværende indtjeningspotentiale. Gradvist øge dine forpligtelser, og at også kun for dem, der giver økonomisk sikkerhed i alderdommen, eller dem, der er stigende investeringer. Det er helt i orden at ikke bukke under for brandudsalg på de lokale indkøbscentre. Vigtigst som individ, betale dine regninger til tiden og sikre, at ingen bliver udeladt, og se, at alle dine checks bliver hædret for betaling i din bank.

Hvis du forventer en økonomisk afmatning, miste jobbet, eller en nedsættelse af indtjeningspotentiale, straks indlede drøftelser med din långivere, banker og kreditvurderingsbureauer til at udarbejde alternative metoder til tilbagebetaling. Konsolidere din gæld; vælge at overføre dine debetsaldi til mindre kreditkort og lån, der bærer lavere renter.

Yderligere foranstaltninger - flytte til en bolig med en lavere husleje eller prioritetslån krav; flytte børn til billigere skoler. Annuller helligdage og i stedet tage en hel dag ud med familien til den lokale picnic spot, park eller indkøbscenter.

Hvis din er ansat på fuld tid, så tal med din arbejdsgiver om yderligere opgaver eller i stedet for at give dig mulighed for at arbejde på deltid for at generere yderligere indtægter.

Besparelser - på alle tidspunkter af dit indtjeningspotentiale liv, lægge væk alt mellem 10-30 procent af din indtjening i rentable besparelser. Nogle af disse skal være i regeringen og suveræne garanterede obligationer og investeringsordninger. Mens de leverer lavere renter, på en økonomisk afmatning i det mindste dine væsentligste investeringer er sikre, og de vender tilbage med det garanterede renter beløb.

Sats på de traditionelle sparekasser muligheder, der har været realisere stabil vækst, såsom jord, fast ejendom og ædle metaller såsom guld og sølv.

Enhver skarp eller vanskelig foranstaltning er tilrådeligt end selskabets konkursbegæring, hvilket kan mar din kreditværdighed i en lang periode. Udvise forsigtighed og spare dig selv fra fremtidige pinligheder.