Hvordan man forebygger Gigt

Arthritis er forårsaget af mange faktorer, som alle resulterer i ledsmerter. Her er nogle tips til at hjælpe med at forhindre oplever arthritis:

Du må ikke belaste dine led og muskler gentagne gange. Hvis noget får dig til at sætte stress på dine muskler og led, undgå det, mindske det eller ændre det. Disse omfatter aktiviteter i dit arbejde, i skolen, i hjemmet eller andre steder. Så meget som muligt, undgå at gøre tungt arbejde og søge hjælp fra andre mennesker, eller bruge enheder, der vil forenkle dit arbejde.

Hold dig væk fra strenge sportsgrene når du kan. Dette kunne bære ned dine led og forårsage arthritis. Bær beskyttende påklædning, når man spiller ru.

Undgå at udøve for at forhindre fælles traume. Se for, dog, at du træner og næ fordi ikke flytte din krop vil få dig til at udvikle svage muskler og muligvis, gigt. Gør cross-uddannelsesprogrammer, yoga og cykling for at øge fælles fleksibilitet, bygge sunde knogler og brusk og øge muskeltonus at forebygge gigt. Motionerer regelmæssigt, men ikke intenst i tre dage om ugen på 30 minutter hver dag.

Undgå overspisning. Hvis du opretholde en normal vægt, vil du forhindre gigt i leddene, der bærer din kropsvægt. Spis fødevarer, der har gode mængder af komplekse kulhydrater. Hold dig væk fra salt, sukkerholdige, fede og proteinrige fødevarer.

Tage kosttilskud eller næringsrige fødevarer regelmæssigt, såsom vitamin C, vitamin D, vitamin K, calcium, fosfor, selen og andre til at styrke dine led. Dette kan også reducere ledbetændelse, hvilket resulterer i arthritis. C-vitamin er en antioxidant, som bekæmper frie radikaler, som kan angribe ledvæv og også forårsage brusk til at vokse. K-vitamin hjælper med at reparere og voksende fælles væv. Dette findes i grønne og bladgrøntsager. Dette vitamin er fedtopløseligt så tilføje vegetabilsk olie for at forbedre absorption. Calcium og fosfor tilsammen bidrage til at opbygge sunde knogler. Mælk og mejeriprodukter er gode kilder til disse vitaminer. Spis mad rig på selen for at reducere ledbetændelse. Du kunne finde disse i solsikke frø, nødder, rejer, tun, laks og lam.

Undgå at drikke alkohol, for meget stress, junkfood og kemikalier, som forværrer gigt. I stedet opretholde en sund livsstil og spise nærende mad og drikke masser af vand.

Drik masser af vand til at smøre dine led og gøre dem mere effektive støddæmpere. Undgå at drikke sodavand, te og kaffe, da disse vil mindske vand absorption og fremme overdreven vand sekretion, således dine led kan miste smøring og være udsat for skader.

Brug hjælpemidler til at gøre at gøre opgaverne nemmere og forhindre at lægge pres på dine led. Der er mange slags til rådighed, såsom hjælpemidler til læsning, skrivning, spise og forberede mad, hygiejne, udklædning og andre.

Hvis du bærer ting med dig, brug tasker, der har skulderstropper. Brug aldrig fingrene til at gribe en tung genstand til at undgå at lægge pres på dine fingerled. Så meget som muligt, undgå at bære tunge ting. Når du løfter eller bøjet over, bøje knæene og ikke din talje.

Der er mange måder, du kan forebygge gigt, men det bedste, du kan gøre, er at leve en sund livsstil. Denne måde, vil du have en sundere krop og reducere risikoen for andre sygdomme som godt.