Hvordan man forebygger fedme med små, nemme ændringer

Mange undersøgelser har vist, at man kan forebygge fedme med nogle små, nemme livsstilsændringer. Ændring af adfærd til at spise mere velafbalancerede og sunde måltider og inklusive regelmæssig motion i din daglige rutine er centrale komponenter til forebyggelse af fedme, uanset hvad din alder eller kropsbygning sagen. Her er nogle måder, du kan hjælpe med at forhindre fedme:

Spis morgenmad

Mange mennesker begynder en vægttab program tænker, at de har brug for at skære måltider for at tabe sig. Det modsatte er faktisk tilfældet. Ved at skære måltider, du gøre din krop ikke, hvornår det vil få næring igen og få det til at begynde at lagre fedt. Også mange mennesker er ikke sulten om morgenen, fordi de spiser for mange kalorier efter middag. For at starte fridag højre, er du nødt til at spise en sund morgenmad for at få dit stofskifte fungerer.

Tag trappen

Denne enkle ændring kan hjælpe dig med at brænde hundredvis af ekstra kalorier om dagen. Når du er fristet til at tage elevatoren, det være sig på arbejde eller biblioteket, ramte trappe og kravle op. Trapper er en fantastisk måde at brænde nogle ekstra kalorier og kan hjælpe energize dig efter lange arbejdstider ved et skrivebord eller en anden stillesiddende job.

Vælg Lavt kalorieindhold Drikkevarer

Mange amerikanere indtagelse en stor mængde af tomme kalorier fra sodavand og andre drikkevarer læsset med sukker. Nå for lavt kalorieindhold drikkevarer i stedet, at substituere light sodavand, vand og andre lavt kalorieindhold drikkevarer når det er muligt. Ved at skære ud sodavand, kan de fleste mennesker skære hundredvis af kalorier dagligt.

Walk en ekstra 2.000 Steps Daily

Bare en simpel gåtur rundt et par blokke kan hjælpe dig med at holde fit og forebygge fedme. I de seneste årtier har amerikanerne bevæget sig væk fra fysisk arbejde og være aktiv. Det doesnâ € ™ t tage meget for at hjælpe brænde kalorier og forbedre dit hjerte-kar-sundhed. Prøv at gøre noget hver dag, der får dig gå rundt, selvom det er kun 15 minutters gang omkring dit nabolag eller arbejdsplads på din frokostpause.

Skær ned på forarbejdede og fedtholdige fødevarer

Forarbejdede fødevarer er fyldt med mættede og transfedtsyrer, to fedtstoffer, der bør undgås, med transfedtsyrer er den værste. Ved at skære ned på dit indtag af forarbejdede og fastfood og bare forberede dine egne måltider, kan du forbedre din sundhed og skære en masse fedt, som du ellers ville spise ubevidst. Prøv at spise mere fuldkorn, frugt og grøntsager i din kost til virkelig have en effekt. Skære ned på kød og med mindst to portioner fisk om ugen i din kost er også et stort skridt at tage for at sænke dit kalorieindtag og forbedre din generelle sundhed.

Ved at gøre disse små ændringer i dit liv hver dag, kan du være med til at forebygge fedme. For virkelig at have en effekt, er det nødvendigt livsstilsændringer, men tingene så enkle som disse små ændringer kan hjælpe dig med at holde vægten ned og tilskynde godt helbred på lang sigt.