Hvordan man forebygger Acai Side Effects

Der har været meget spænding for nylig om en ny sundhed supplement, der bliver udråbt som den mest effektive og sundt produkt, som er blevet opdaget i dette århundrede. Den acai bær, en frugt, der traditionelt vokser i den brasilianske Amazonas regnskov, har længe været en del af kosten af ​​de mennesker i Amazon-området, og er berømt i Brasilien.

Selvom acai bær er populær i Brasilien er det først for nylig blevet populært i USA Dr. Perricone, en af ​​USA førende hudlæge og hudpleje eksperter, var i høj grad ansvarlig for at give opmærksomhed til acai bær, da han medtaget det i sin liste over "superfoods". Dette bær er mørk purpur farve og er så lille som en drue. I modsætning til den drue, 90% af acai bær er frø eller pit. De fleste af sine næringsstoffer kommer fra bær hud og papirmasse og det nedbrydes let (inden for 24 timer).

Den acai bær er blevet berømt på grund af dens formodede effektivitet i at fremme vægttab. Med flere og flere amerikanere lider af fedme, har indførelsen af ​​acai bær virkelig rørt op en masse interesse. Selvom acai er et bær og er ikke kemisk fremstillet, er der stadig nogle rapporterede bivirkninger, der kan påvirke dit indtag af denne sundhed supplement. Selvfølgelig acai bær fortalere insisterer på, at denne naturlige frugt ikke har nogen bivirkninger overhovedet. Men det betyder ikke rabat det faktum, at hver enkelt har sin egen unikke make-up.

Nogle bivirkninger af acai bær omfatter hududslæt, åndedrætsbesvær, nedsat appetit, og mild diarré. Der har været nogle rapporter om folk, der forsøgte tager acai bær produkter, der resulterede i en eller flere af disse bivirkninger. De hududslæt og åndedrætsbesvær reaktioner var stort set fra folk, der traditionelt har pollen og bær allergi. Mærke en nedgang i appetit er virkelig en af ​​virkningerne af acai bær på grund af sin næringsstof tæthed, der kan forårsage folk ikke at føle sult. Rapporter om mild diarré er sandsynligvis fra at drikke for meget af acai bær.

Hvis du stadig er interesseret i at tage acai bær, men ønsker ikke at lide nogen bivirkning kan tages nogle forholdsregler. Her er nogle tips om hvordan man kan forhindre acai bivirkninger.

  • Hvis du har en allergi over for pollen eller bær, kan du få en allergisk reaktion fra acai. Tag det første i små mængder. Øg dosis, før du føler dig tryg nok, og at der ikke er nogen reaktion. Den acai bær skal gøre din krop stærkere og til sidst du kan være i stand til at tage acai bær uden bivirkninger.
  • Tag acai produkter efter den anbefalede dosis. Der er nogle, der ønsker at se umiddelbare virkninger og tage mere end den anbefalede mængde. Det beløb, som kroppen kan tåle forskellig for hver person, og selv store mængder af acai har ingen effekt på brasilianere, kan det uretmæssigt påvirke din fordøjelse, der forårsager tab af appetit eller mild diarré.

Som med alt andet, moderation er altid nøglen. Tag acai med måde, og du vil forhindre nogen bivirkninger.