Hvordan man finder en Great flyselskab Seat

Du har rejst en masse gange og har forsøgt forskellige flyselskaber, og du indser, at i flyet rejser, en af ​​de sværeste ting at gøre er at vælge en stor flyselskab sæde.

Hvem ville ikke ønsker en stor flyselskab sæde? Her er hvordan man kan finde en:

Først ved, hvad du vil have i en stor flyselskab sæde. En stor flyselskab sæde er forskellig fra person til person. Det kunne være en rummelig benplads sæde, et sæde med en visning, en behagelig stol, en jævn kørsel, en hurtig exit eller en plads, hvor man ikke bliver forstyrret.

Vælg ikke en plads, hvor du kan se jetmotor. Dette er det område, hvor du kan føle vibrationen af ​​motoren samt høre motorstøjen. Luften turbulens kan gøre dig svimmel, især hvis dit sæde er i nærheden af ​​flyet motoren. Motoren støj kan være irriterende og forstyrrende. Det er bedst at vælge et sæde, der er tæt på forsiden af ​​flyvinge og undgå sæde nær bagsiden af ​​flyet.

Hvis du ikke vil forstyrres, skal du ikke vælge en plads i nærheden af ​​midtergangen, hvor en masse mennesker forbi. Du kan ikke vælge, hvem du sidder med, så det ville være bedst at vælge et sæde ved siden af ​​et vindue. Også, skal du ikke vælge en midterste sæde, hvis du hyppigt badeværelset. Du vil være sikker på at forstyrre og blive forstyrret af folk på din side. Nogle passagerer måske endda være irriterende.

Det siges, at de bedste pladser er de pladser, der har et stort benplads og kan vandrer. Der er pladser, der ikke kan reclined så spørg dit flyselskab forhånd. Dog være parat til at betale ekstra. Hvis du har råd til det, skal du vælge luksus klassen.

Hvis kun economy class er tilgængelig, valgte den første fjerdedel område nær højere klasse. Undgå de bageste områder af denne klasse som de fleste mennesker sidder der.

Hemmeligheden her er booking godt og book tidligt, før de rejser. Når du bestiller, reservere en bestemt plads. Tjek dit flyselskab for en siddeplads diagram. Vælg sædet, som du vil have mest. Kontroller igen inden for 24 timer før dit fly i tilfælde af ændringer. I nogle tilfælde af fly overførsel, kan du blive henvist til en dårlig møde arrangement hvis du ikke var i stand til at kontrollere tilbage. Check-in tidligt, fordi nogle flyselskab sat deres sædeoversigt lige før take-off i løbet af check-in fasen.

Rejser du med fly regelmæssigt? Hvis du gør, så spørg flyselskabet store siddepladser arrangement frynsegoder. Hyppige løbesedler er normalt gives privilegier for en stor plads. Normalt hyppige løbesedler får første valg i form af sæde.

Picking en stor flyselskab sæde er ikke så svært. Alt du skal gøre er at vide, hvad sæde, du ønsker, skal du vælge godt fra flyselskabet siddepladser diagram og book tidligt. At gøre disse ting kunne få dig en stor flyselskab sæde og den slags flyselskab rejse, du har altid ønsket.