Hvordan man finder en dato for Prom

Hvordan man finder en dato for Prom


Forsøger at finde ud af at vælge en dato for prom kan virke overvældende. Efter alt, ikke alene har du til at tænke på en person, du gerne vil spørge, men du er nødt til at lære at bede denne person. Der er så mange muligheder derude for hvem at vælge at sortere gennem dem kan være svært. Men at vide, hvordan at plukke en dato for prom ikke behøver at være så svært.

Strategi: Hvordan man finder en dato for Prom

For nogle teenagere, prom dato dilemma er enklere end det er for andre. Måske kender du nogen, der har en kæreste eller veninde, så at finde en dato, prom er let for ham eller hende. Men bare fordi du ikke dating nogen betyder ikke plukke en prom dato bør være vanskeligt. En af de bedste måder at finde ud af det er at arbejde systematisk. Følgende trin kan virkelig hjælpe sortere gennem spørgsmålet i en tid-effektiv måde:

  1. Lav en liste over alle, som du gerne vil have som en dato, prom.
  2. Eliminer alle, du kender, er ikke en mulig prom date valg.
  3. Vurdere de resterende optioner efter vigtige kriterier.
  4. Spørg din valgte dato mulighed.

Lav en liste

Tag navnene på alle, at du ville elske at gå til skolebal med, og skrive dem ned på et sted. Tænk på personer, du måske ikke har overvejet før, såsom en gammel matematik partner eller ven fra en anden skole.

Eliminer Impossible

Mange mennesker ønsker at gå med en person, der kan ikke være en realistisk dato for dem. For eksempel kan de ønsker at gå med den rigeste teen i skole lige så han kan betale for det. Men for de fleste teenagere, er det normalt umuligt. Tag dig tid til at fjerne alle, hvem du ville elske at gå med, men sandsynligvis ikke ville gå med dig. At komme af med disse usandsynlige muligheder indstiller måde for dig at gøre en hurtig prom dato beslutning blandt dine resterende valg.

Vurdere dine muligheder

Nu hvor du har fjernet dem, der ikke sandsynlige prom dato muligheder, kan du vurdere mulighederne stadig er tilbage på listen. Tænk på, hvad der er vigtigt for dig om Prom Night, og finde ud af hvem på din liste vil være bedst for det. For eksempel kan prom night involvere en masse dans. Er det vigtigt for dig, at den person, du går med en god danser? Hvis ja, finde ud af hvem på din liste over potentielle datoer passer, at kriterier bedst. Indsnævre mulighederne til en eller to potentielle datoer.

Spørg din date

Det er tid til at bede din date til prom. Hvis du ikke føler sig trygge gøre asking, kan du prøve at droppe hints til den potentielle prom dato ved at sige ting som: "Jeg har ikke en prom dato endnu, men jeg ville elske at gå med en som dig" eller "Du ved, vi ville have en stor tid sammen på prom." Selv hvis du ikke føler sig trygge at spørge først, jo mere du tale med den person, kan du finde dig selv at blive mere åbne over for at spørge. Held og lykke!

Flere beslutninger

At finde en dato for prom er den nemme del. Der er stadig få gallakjoler eller smoking, arrangere hele arrangementet, finde ud af hvad man skal gøre efter prom, og mere. Kom et forspring på planlægningsprocessen kan være nyttigt, men glem ikke at stoppe for at have en god tid. Det er dit prom efter alle - have det sjovt!